8200
Århus N
Nønne Mikkelsen, Århus N - Afspændingsmassage, Ansigtszoneterapi, Bindevævsmassage, Dybdemassage, Healing, Healingmassage, Japansk lifting, Vacuumterapi, Afspænding, Massage, Fysiurgisk massage, Kropsterapi, Access Bars, chok traumebehandling, Gravidmassage, Akupressur
Helse Clinique
v. Nønne Mikkelsen
Havrebakken 41, Århus N
8200 Århus N
  • 23449260

Jeg har været med i 2 forskellige klinik fællesskaber i løbet af årene, men er nu alene i min egen klinik. Jeg er en person, som er meget omsorgsfuld, givende, nærværende og vigtig for mig er god kommunikation, ærlighed, empati og indføling over for andre. Jeg har respekt og hjertevarme for andre mennesker både i kommunikation og behandling. Forståelse for det enkelte menneske og behandling af andre, som du selv gerne vil behandles vægter jeg meget højt. Behandlingerne hos mig tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Jeg giver dig gerne uddybende vejledning omkring mine behandlingsformer, som en hjælp til hvad du skal vælge, ud fra din situation og dine behov....... Nøgleord i min klinik er: Nærvær, ro og fordybelse....


Nønne Mikkelsen tilbyder: Afspændingsmassage, Ansigtszoneterapi, Bindevævsmassage, Dybdemassage, Healing, Healingmassage, Japansk lifting, Vacuumterapi, Afspænding, Massage, Fysiurgisk massage, Kropsterapi, Access Bars, chok traumebehandling, Gravidmassage, Akupressur

Uddannelse: Jeg er Registeret Alternativ behandler i Healingsmassage og Samtaleterapi, Dybdeterapeut, Certificeret DermaOXY Oxygen lift behandler, Reki Master Healer, Ansigts Refleksteapeut, Certificeret Kropsterapeut. RAB Massør.

EFTERUDDANNELSE: i Bindevævsmassage med cupper, Graviditetsmassage, Baby massage, Efterfødselsmassage, EFTERfødselstraume behandling, Gua Sha massage på kroppen, Triggerpunkt terapi behandling, Wellness Massage, Øre akupunktur, Traume/stress behandling, Vagnus Nerve, Hovedpiner, Japansk Lifting, Access Bars, Soul body fusion, Deeksha samt Thermie terapi. Meridian forståelse.
Priser: 400-800 kr.
Vis andre der tilbyder Afspændingsmassage i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Ansigtszoneterapi i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Bindevævsmassage i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Dybdemassage i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Healing i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Healingmassage i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Japansk lifting i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Vacuumterapi i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Afspænding i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Massage i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Fysiurgisk massage i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Kropsterapi i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Access Bars i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder chok traumebehandling i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Gravidmassage i Århus N og omegn
Vis andre der tilbyder Akupressur i Århus N og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (Helseclinique)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.