1879
Frederiksberg C
Allan Smith, Frederiksberg C - Healing, Hjertehealing, Spirituel healing, Samtaleterapi, Healingsterapi (følelsesforløsende), Meditation, Healing/ Chakrabalancering
Hel Igen
v. Allan Smith
Annekset49A H.C. Ørsteds Vej 49A,
1879 Frederiksberg C
  • 21417007
Mit navn er Allan Smith, jeg er 65 år gammel, har arbejdet i IT branchen i over 30 år med erfaring inden for salg, personaleledelse og senest som administrerende direktør.
De seneste 10 år arbejdet professionelt som healer.

Healing
Jeg som healer kanal arbejder ud fra den videnskabelige kendsgerning, at alt er energi og at det derfor er muligt at opnå healing gennem energetisk påvirkning.
Healingenergien er "intelligent", hvilket betyder, at den selv søger hen, hvor der er en tilstand af ubalance i modtageren med det formål at skabe balance og harmoni.
Healingenergien kan desuden via tankens, intentionens og visualiseringens kraft ledes hen til de områder, hvor der er symptomer eller årsager til ubalance.
Healing giver på ganske kort tid en følelse af velvære og en dyb afspændthed, man måske ikke har oplevet længe. Det er stressforløsende og helt fantastisk afslappende. Healing giver kroppen og sindet vitaliteten tilbage.

Dobbelthealing
Dobbelthealing kan give dig en helt unik oplevelse af betingelsesløs kærlighed.
Når vi som mand og kvinde healer sammen, forenes de maskuline og feminine energier på et højere plan og giver en særdeles kraftfuld og meget kærlig healing.
Som modtager vil du føle dig holdt af en altomsluttende kærlighed der nærer dig dybt i hjerte og sjæl.
En session varer ca. 60 min.

Healing/hjertehealing med intuitiv sjælelæsning
Det er en session hvor jeg stiller ind på din helt rene sjæl som den var da du kom til denne verden.
Det vil give dig en indsigt og en klarhed om hvem du i virkeligheden er, potentiale, mission her i dette liv.
Det vil gøre at du kan komme til at leve i bedre harmoni med din sjæl og være/vise hvem du i virkeligheden er også på ydersiden. Det vil ofte ændre dine relationer i forhold til venner, kærester mv, da du vil tiltrække det der passer til dig(din sjæl).
En session med healing/hjertehealing og intuitiv sjælelæsning tager ca. 1 time.
Har du spørgsmål, bestille en session eller andet er du meget velkommen til at ringe til mig på 21 41 70 07 eller skrive på as@heligen.dk.

Healing af mor og baby.

Hvordan opleves healing.

Det har vist sig, at healing af en baby i mange tilfælde kan være med til at opløse blokeringer og ubalancer, der kan ligge til grund for, at baby er meget urolig. Babyen skal så at sige finde ro i sig selv i sit nye liv uden for moderens mave. Den ro kan healingen være med til at give. Udover at give ro, lindrer healingen på barnets smerter. Det er mindst ligeså vigtigt at heale moderen, da dette skaber en indre ro og balance hos hende, som igen påvirker barnet positivt.

Healing er tilførsel af ren kærlighedsenergi og derfor virker healingen kun positivt.

Forløbet af en behandling med healing.
I kontakter mig for en aftale enten hjemme hos jer i vante omgivelser eller på klinikken.
Når vi mødes, taler vi om de oplevelser/udfordringer/problemer, i har med jeres baby.

Når vi har talt det hele igennem, starter jeg healingen, som foregår ved, at jeg lægger mine hænder på mor og barnet for at tilføre energi og healingskraft til de områder, der har brug for at blive healet. Med healingen foregår der nu en afbalancering af både barnets og moderens energier, så barnet vil komme i ro og balance. Derefter healer jeg direkte på de områder, hvor barnet eventuelt har smerter.

Som tidligere nævnt, vil det have en positiv effekt, hvis moderen også bliver healet efterfølgende og får afbalanceret sine energier. Det forudsætter dog, at healingen af moderen foregår på et tidspunkt, hvor barnet bliver passet af andre. Det er vigtigt, at der er totalt ro omkring healingen. Her erl moderen der er i centrum.

Opfølgning på healingen.
Efter behandlingen mødes vi for at snakke om, hvordan det er gået. Det er vigtigt at følge op på barnets og moderens reaktioner for at se, om der er sket positive forandringer siden behandlingen, eller om vi vurderer, at der skal flere behandlinger til, før det ønskede resultat er nået.

Der kan komme både kropslige og følelsesmæssige reaktioner både under og efter healingen. Nogle mærker ro og dyb afslapning under healingen og nogle falder i søvn. Derudover kan du opleve en følelse af f.eks. snurren, lethed, tunghed, varme eller kulde i hele kroppen eller dele af den. Det er også almindeligt under healingen at se farver og billeder samt at opleve forskellige følelser. Healingen kan også have virkninger, som mærkes flere dage efter behandlingen. Det er almindeligt, at man bliver mere træt og sover mere end normalt. Det kan også ske, at tanker og følelser umotiveret dukker op til overfladen uden nogen umiddelbar årsag. Nogle oplever at få mere energi. Reaktionerne er et tegn på, at healingen arbejder.

Her i 2018 videreuddanner jeg mig stadig inden for kanaliseret Healing.
Jeg har i mit voksenliv øget min interesse for og min viden om det hele menneske; hvor krop og sjæl hænger uløseligt sammen. At få lov til at hjælpe andre gennem healing er jeg meget taknemmelig for.
Jeg er medlem af Healerringen som blandt andet udbreder kendskabet til faglig, etisk og professionel healing, samt er behandlerforening og interesseorganisation for healere i Danmark.
Healer-Ringen sikre et højt etisk og fagligt niveau, samt professionel standart.

Allan Smith tilbyder: Healing, Hjertehealing, Spirituel healing, Samtaleterapi, Healingsterapi (følelsesforløsende), Meditation, Healing/ Chakrabalancering

Uddannelse: Reiki healing, Terapeutisk healing, Hjerte healing, Psykisk Healing, Kanaliseret Healing, healing af mor og baby, samt kanalisering.

Artikler

Ny Behandler APP
https://www.heligen.dk/hent-heligen-app-en Er du interesseret i healing, så er denne app helt sikker noget for dig. Du kan læse om nyheder indenfor healing, følge med i aktiviteter, melde dig til  ...læs mere her

Vis andre der tilbyder Healing i Frederiksberg C og omegn
Vis andre der tilbyder Hjertehealing i Frederiksberg C og omegn
Vis andre der tilbyder Spirituel healing i Frederiksberg C og omegn
Vis andre der tilbyder Samtaleterapi i Frederiksberg C og omegn
Vis andre der tilbyder Healingsterapi (følelsesforløsende) i Frederiksberg C og omegn
Vis andre der tilbyder Meditation i Frederiksberg C og omegn
Vis andre der tilbyder Healing/ Chakrabalancering i Frederiksberg C og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (Heligen)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.