3300
Frederiksværk
Brith Jacobsen, Frederiksværk - TFT TankeFeltTerapi, Healing/ Chakrabalancering, Stressbehandling, Bioresonans, Børnebehandling, Grounding, Fjern-healing, TankefeltCoach, Personlig Udvikling, chok traumebehandling, Clairvoyance-healing, Healing, Coaching, Silva metoden, Allergibehandling, Rygestop (tobaksafvænning)
livsglæde og velvære
v. Brith Jacobsen
Torvet 21, 1. tv ,
3300 Frederiksværk
  • 20333457
Jeg laver Tankefeltterapi og Chakra healing og kombinerer ofte disse i min behandlinger, sammen med Bioresonans terapi, Kinesiologi og Clairvoyance. Jeg bruger også doTerra fantastiske etteriske olier i mine behandlinger.
Jeg har selv prøvet at gå ned med stress, haft depression og dyb sorg, hvilket gør at dette er blevet mit speciale. Jeg behandler herudover også folk med traumer, fobier, angst, flyskræk, eksamens angst, tandlægeskræk, fødsels angst, angst for at tale offentligt eller for at slippe kontrollen. traumer samt fysiske smerter mm.
Herudover hjælper jeg folk med personlig udvikling. "Hvor er du i dit liv, hvilke drømme og mål har du og hvordan opnår du dem".

Tankefeltterapi:
Går ud på at ”banke” på kroppens akupunkturpunkter, mens du tænker på det problem der skal behandles. Dine tanker har forbindelse til din krop via dit energisystem, som videre formidler dem til dit autonome nervesystem. Dit autonome nervesystem giver herefter kroppen besked på hvordan den skal reagerer – f.eks. via smerte. Det er her Tankefeltterapien kommer ind i billedet, den kapper disse forbindelser, så kroppen ikke længere får besked på at reagere.
Denne helt unikke måde at behandle på, giver et mærktbart resultat med det samme, hvad enten det er en følelse eller smerte der forsvinder. Det kan virke overvældende, specielt hvis det er en følelse eller smerte du har båret på i mange år.
Tankefelt terapi har en gavnlig effekt på bl.a. : Stress, udbrændthed, depression, traumer, lavt selvværd, jalousi og sorg. Forskellige former for angst, f.eks. eksamens- fødsels og tandlægeangst, flyskræk, araknofobi, angst for at slippe kontrollen og tale offentligt.

Chakra Healing:
Et chakra er et energiområde der er i og omkring kroppen og disse kan nogle gange være lukkede pga. Stress, sorg, chok eller følelsesmæssig ubehag. Disse energiområder skal bringes i balance, da de blokerer for kroppens egen healende evner og du vil opleve at kroppen og psyken fungerer bedre og bliver bedre til at samarbejde. Healingen giver dig overblik, overskud og får dig til at føle godt tilpas samt gør det lettere for dig at klare en stresset hverdag.
Chakra healing er godt for kroppen og psyken og fungerer rigtig godt sammen med Tankefeltterapi.

Jeg startede med at behandle klienter for over 14 år siden. Jeg har tidligere haft klinik i Birkerød og i eget hjem og har nu åbnet klinik i Frederiksværk.

Jeg tilbyder også behandlinger i klientens eget hjem, samt fjernbehandling og fjernhealing.

Brith Jacobsen tilbyder: TFT TankeFeltTerapi, Healing/ Chakrabalancering, Stressbehandling, Bioresonans, Børnebehandling, Grounding, Fjern-healing, TankefeltCoach, Personlig Udvikling, chok traumebehandling, Clairvoyance-healing, Healing, Coaching, Silva metoden, Allergibehandling, Rygestop (tobaksafvænning)

Uddannelse: Jeg er uddannet i Tankefelt terapi, Bioresonansterapi, Chakra healing, Kinesiologi, Silvametoden, Krisepsykologi og kombinerer mine behandlingsformer efter klientens behov og ønsker. Jeg bruger mine clairvoyante evner og mine mange års erfaring til at finde og løse mine klienters problemer med stor succes. Jeg har herudover en uddannelse som Rudolf Steiner pædagog.
Priser: Tankefelt terapi 450 kr
Chakra Healing 300 kr
Bioresonans terapi 500 kr
doTerra kontakt mig.

Artikler

Tankefeltterapi og stress
https://levlykkeligt.dk/tankefeltterapi_og_stress  ...læs mere her

Vis andre der tilbyder TFT TankeFeltTerapi i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Healing/ Chakrabalancering i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Stressbehandling i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Bioresonans i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Børnebehandling i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Grounding i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Fjern-healing i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder TankefeltCoach i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Personlig Udvikling i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder chok traumebehandling i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Clairvoyance-healing i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Healing i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Coaching i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Silva metoden i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Allergibehandling i Frederiksværk og omegn
Vis andre der tilbyder Rygestop (tobaksafvænning) i Frederiksværk og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (BrithJ)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.