3200
Helsinge
Karinna Damgård, Helsinge - Clairvoyance, Clairvoyance-healing, Fjern-healing, Spirituel udvikling, Åndelig udvikling, Healing (esoterisk), Healing/ Chakrabalancering, Aura Soma, Sindsro, Livsvejledning, Space clearing, Spirituel healing, Grounding<br/>FOREDRAG: Spirituel forståelse
Kyanite Energy IVS
v. Karinna Damgård
Ved Kæret 2, Helsinge
3200 Helsinge
  • 22401814
Professionel clairvoyance, spirituel vejledning og healing.
Jeg er født med clairvoyante evner og har min egen praksis hjemme i mit lile stråtækte hus i Helsinges, vis a vis Høbjerg Hegns skønne, grønne omgivelser. Her tilbyder jeg sessioner med både clairvoyant rådgivning, spirituel vejledning og healing og clairvoyant rådgivning via telefon.

Ordet clairvoyance dækker over flere forskellige former for sansninger som man besidder i større eller mindre grad: clairvoyance (klarsyn), clairaudience (klarhørelse) og clairscience (klarfølelse). Jeg besidder dem alle tre. Som clairvoyant ser jeg billeder, som clairaudient hører jeg beskeder og som clairscient bruges sansninger, følelser, intuition og telepati.

Clairvoyance kan hjælpe dig med at få en dybere indsigt og en større selverkendelse. Hjælpe dig med at forstå din “her og nu” situation bedre og få en ide om hvad du kan arbejde med for at komme videre.
Clairvoyance formår at vise sammenhæng mellem begivenheder og giver dybe indsigter om tendenser og mønstre, som ligger til grund for eventuelle uhensigtsmæssigheder, tvivlspørgsmål, ubalancer og vanskeligheder.

Via clairvoyance formidles en åbning til dit eget univers og skabes en kontakt til dit højere selv, dine personlige hjælpere, guider, engle og opstegne mestre. Der er mange muligheder for at få svar på dine spørgsmål eller vejledning om hvilke healende skridt du skal tage for at afhjælpe din situation. Vælg det emne du gerne vil have belyst, det kan f.eks. være:

– en situation eller bekymring
– et anliggende eller en problemstilling
– et kærlighedsforhold
– en familierelation
– en boligsituation
– en arbejdssituation
– din spirituelle udvikling
– eller noget helt andet

Book en clairvoyance, en healings session eller spirituel vejledning på tlf.: +45 22 40 1814 eller ring gerne og hør nærmere. Jeg tilbyder også clairvoyant rådgivning via telefon.

Læs mere på www.karinnadamgaard.dk


Særligt sensitive
Jeg har stor erfaring med særligt sensitive mennesker og opfatter det, at være særligt sensitiv, som en gave. En gave der skal udforskes, føles, og forstås. Og håndteres. Det er lidt ligesom at være udstyret med et ekstra måleinstrument, hvor du opfatter mere end andre, føler det stærkere, og suger flere indtryk til dig. Ofte ufrivilligt, nærmest som en svamp i vand. Disse indtryk kan fås gennem høresansen, følesansen, synssansen, eller en helt fjerde sans...
Det er så op til hvert enkelt individ at fjerne den 'overskydende væske' af ufrivillige indtryk og unødvendig støj. At vride svampen, så at sige og beholde de essentielle informationer. Nogen bruger naturen som en renselsesmaskine, andre har brug for at tale det ud, mens helt andre gør brug af healing - eller en kombination af disse. Kun du ved, hvad der er rigtigt for dig.


Jeg tilbyder:
Clairvoyance & Spirituel vejledning.
Personlig udvikling. Livsvejledning. Personlig vækst.
Grounding. Chakra balancering. Healing inkl. AuroSoma.


Både voksen- og børnebehandling.
Karinna Damgård tilbyder: Clairvoyance, Clairvoyance-healing, Fjern-healing, Spirituel udvikling, Åndelig udvikling, Healing (esoterisk), Healing/ Chakrabalancering, Aura Soma, Sindsro, Livsvejledning, Space clearing, Spirituel healing, Grounding
FOREDRAG: Spirituel forståelse

Uddannelse: SHU 1 + 2.
Spirituel healing uddannelse v Cellina Gylling
Inka Healing
Spirituelle workshops i Peru, Grønland og Danmark
Priser: Clairvoyant rådgivning via telefon.
Telefonkonsultation kr. 300, - pr. 15. min.

Samtale + healing 1, 5-2 timer kr. 1500, -

Vis andre der tilbyder Clairvoyance i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Clairvoyance-healing i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Fjern-healing i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Spirituel udvikling i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Åndelig udvikling i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Healing (esoterisk) i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Healing/ Chakrabalancering i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Aura Soma i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Sindsro i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Livsvejledning i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Space clearing i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Spirituel healing i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Grounding i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Foredrag: Spirituel forståelse i Helsinge og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (Karinna)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.