8543
Hornslet
Trine Geltzer Dinesen, Hornslet - Hjertehealing, Personlig Udvikling, Healing, Fjern-healing, Healing/ Chakrabalancering, Healingsterapi (følelsesforløsende), Spirituel udvikling, Spirituel healing, Stressbehandling, Transformationshealing<br/>FOREDRAG: Selvudvikling<br/>KURSER: Selvudvikling
Sjælens tone
v. Trine Geltzer Dinesen
Slotsvej 5,
8543 Hornslet
  • 61305528
Sjælens tone bygger bro mellem himmel og jord og åbner menneskers hjerter ved hjælp af fløjtens intuitive toner. Jeg brænder af hele mit hjerte for musikken og fløjtens vidunderlige toner, og ikke mindst for at hjælpe DIG med at udvikle dine potentialer, slippe din sorg, din stress, din stilstand eller hvad du nu kommer med, gennem denne smukke og kraftfulde musik.

Ud over at bruge musikkens kraft tilbyder jeg også smertelindring med mine healende hænder. Jeg starter med at løsne op for dine energier og skabe flow, så de flyder frit i hele kroppen. Derefter får du smurt Renu28 på smertestedet, som går ind og restituerer på celleplan, og jeg vil gennem mine hænder sende healing, lys, varme og masser af energi ind i den inflammation, som befinder sig i din krop, og derved forløse evt blokeringer i dit energifelt. Jeg afbalancerer også dine chakras, så alt kommer i balance på både det fysiske og mentale plan.

Du vil efterfølgende føle en dyb afspænding, en lethed i kroppen, ubetinget kærlighed og et indre velvære.


Unikt energiløft af dig og dit hjem.

Noget af det bedste du kan gøre for dig selv, er at have et hjem, hvor du – og andre – føler sig velkommen, og hvor du mærker en fred, ro, varm, kærlig og god energi. Det påvirker både dit humør, din energi og dit fysiske velvære.

Jeg tilbyder som noget helt unikt at forvandle rumklangen og vibrationerne i dit hjem og alle dets beboere. Jeg sender fløjtens smukke toner rundt i hele huset samtidig med, at de tilstedeværende får en fløjteheling på både krop og sjæl. Hvis alle ikke kan være tilstede under rensningen, så fortvivl ikke for jeg trækker dem med ind i energien. Både bolig og beboere bliver fyldt med det smukkeste kærlige lys og en skøn vibrerende klang, der vil løfte energien på flere planer.

Trine Geltzer Dinesen tilbyder: Hjertehealing, Personlig Udvikling, Healing, Fjern-healing, Healing/ Chakrabalancering, Healingsterapi (følelsesforløsende), Spirituel udvikling, Spirituel healing, Stressbehandling, Transformationshealing
FOREDRAG: Selvudvikling
KURSER: Selvudvikling

Uddannelse: Fløjtenist, fløjtehealer, Energy Flow healer, Angel Card Guide
Vis andre der tilbyder Hjertehealing i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Personlig Udvikling i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Healing i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Fjern-healing i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Healing/ Chakrabalancering i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Healingsterapi (følelsesforløsende) i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Spirituel udvikling i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Spirituel healing i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Stressbehandling i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Transformationshealing i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Foredrag: Selvudvikling i Hornslet og omegn
Vis andre der tilbyder Kurser: Selvudvikling i Hornslet og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (tgd@sjaelens-tone.dk)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.