1153
København K
Susse C.C. Persson, København K - TFT TankeFeltTerapi, Hypnose, Reiki-healing, Coaching, TankefeltCoach
Klinik hos Heart House
v. Susse C.C. Persson
Amagertorv 14B, 4 sal, Efter kl 18 indgang fra Niels Hemmingsens Gade 6,,
1153 København K
  • 20146971
Tankefeltterapi, der også kaldes TFT, er en revolutionerende, unik og hurtig terapiform, der kan bruges til behandling af mange forskellige ubehagelige tilstande, og det er både fysiske og psykiske. I tankefeltterapi anvendes der udvalgte akupunkturpunkter (meridianpunkter). Disse punkter stimuleres med lette bankebevægelser, mens klienten aktivt fokuserer på symptomet eller den ubehagelige tilstand.

TFT er en meget hurtig metode til behandling af psykologiske problemer og der kræves ofte kun få minutter til at opnå den ønskede forandring som sædvanligvis er vedvarende. En fuld TFT behandling varer normalt 60-90 minutter afhængig af problemet. En til tre behandlinger er almindeligvis tilstrækkeligt til de fleste almindeligt kendte psykologiske og følelsesmæssige problemer.

Ingen andre tilgængelige behandlingsformer, traditionelle, komplementære eller alternative kan siges at have den samme succes, hastighed og fuldendelse. Eksempler på problemer der effektivt kan behandles med TFT:


Angst og panik – at give slip på angst og bekymring
Social angst
Angst for at tale til forsamlinger
Højdeskræk
Flyskræk
Tandlægeskræk, angst for scanning og andre medicinske procedure
Alle almindelige fobier
Problemer i forhold til andre – at klare vanskelige mennesker
Misundelse, jalousi og “Kærligheds sorger” – ændre mønstre I forhold til andre
Evindelig udsættelse af problemet eller opgaven, at overkomme frygt og konfliktskyhed
Depression
Tvangstanker og besættelse
Akutte traumer
Vrede og raseri – kontrol af vrede mod egne børn
Sorg
Fysisk smerte – at håndtere kronisk smerte eller sygdom
Vaner i forbindelse med afhængighed
PTSD - Post Traumatic Stress Disorder
Sceneskræk, eksamens angst eller nervøsitet ved interview
Selvudslettende adfærd – manglende selvsikkerhed
Irrationel skyld
Bedre selvværd


Tankefeltterapi (TFT) er en effektiv hjælp og komplementær tilgang til medicinsk og psykologisk behandling. Det kan være hensigtsmæssigt at underrette lægen eller psykologen om brugen af TFT behandling. TFT har aldrig været tiltænkt at erstatte medicinsk behandling eller til at behandle alvorlige psykologiske tilfælde.
________________________________________

Vil du være røgfri - smide de overflødige kilo væk - få kontrollen over dit liv tilbage - være glad - få mere energi, slippe din angst/fobi ..... eller noget helt andet der hæmmer dig, så er hypnose helt sikkert noget for dig.

Hypnose vil ikke få dig til at gøre noget du ikke normalt ville gøre i vågen tilstand!Det er ikke muligt at hypnotisere nogen mod deres vilje!

Du kan kun hypnotiseres hvis du ønsker det! Forstil dig at du bestiller tid til rygeafvænning, men dybest set ikke ønsker at stoppe – det vil aldrig lykkes - jeg kan ikke gøre noget mod dit inderste ønske.

At være i hypnose kan bedst beskrives som at befinde sig et sted mellem vågen og sovende tilstand. Det er en naturlig tilstand, som vi alle kender, og alle kan guides til bevidst at gå i denne meget behagelige tilstand.

Det er dit ubevidste sind, der styrer dine følelser og handlinger. Dit ubevidste gør det, du har lært og erfaret i dit hidtidige liv. Hvis du kunne styre dit ubevidste, ville forandringer være meget lettere.

Hypnose hjælper dig til at ændre din adfærd og ændre din måde at tænke og føle på. Hypnose giver hurtigt resultater, fordi den giver dig direkte adgang til at lave forandringer i dit ubevidste sind.

I hypnosen sker der en ændring af din opmærksomhed. Du flytter interessen fra det, der sker omkring dig, til det, der sker inden i dig, i sindet og kroppen. Dit ubevidste siger JA til at samarbejde, når du giver det mulighed for det.

Du kan ikke i hypnose påvirkes til noget, som du ikke vil. Dit bevidste sind følger hele tiden med i behandlingen - opmærksomt og i baggrunden.


Susse C.C. Persson tilbyder: TFT TankeFeltTerapi, Hypnose, Reiki-healing, Coaching, TankefeltCoach

Uddannelse: Jeg er Certificeret Tankefeltterapeut, uddannet af Henrik Lund.

Tankefeltterapi er en utrolig revolutionerende terapiform der hjælper med til at sætte mennesker fri for deres deres traumer, fobier, angst og generelt de tankemæssige forhindringer de har, der forhindre dem i at leve et fuldt liv. TFT er en utrolig effektiv behandlings form, som kan hjælpe på alt fra små hverdagsproblemer til alvorlige psykiske problemer.

Jeg er Reiki healer uddannet af Reikimester Hanne Fritzbøger

Jeg har altid vist jeg kunne noget med hænderne og da jeg lærte Reiki healing at kende så vidste jeg at det var lige mig. Jeg tog uddannelsen i 2004 og elsker det.

Reiki healing er en effektiv, holistisk og nænsom behandlingsmetode, der fokusere på at få din krop i balance. Den oplader din energi, fjerner og udrenser kroppens giftstoffer og blokeringer. Reki er effektivt ved muskler og led smerter, sports skader samt efter operationer, den styrker dit immunforsvar, giver ro herunder modvirker træthed og stress. Depression, angst og modløshed kan løftes, så symptomerne bliver mindre eller går helt væk. Reiki healing øger din kropsbevidsthed og velvære, er med til at styrke din personlige udvikling, og ikke mindst bliver du bedre til at tage vare på dig selv og andre.

________________________________________

Jeg er Certificeret Hypnotisør, har studeret hos HAC Academy, Certificeret hos American School of Hypnosis, medlem af AIA Hypnosis, American International Association.

Hypnose kan ALT. Vil du gerne have kontrollen tilbage, blive røgfri, smide de overflødige kilo være glad, få succes, tilgive og få ro eller er der noget andet du går og bøvler med så ring til mig og book en tid.

________________________________________


Jeg er Certificeret Life Coach, uddannet hos American University og NLPLifecoaching er coaching der skal afklare og opstille mål for hvad det er du virkelig vil. Hvad er det for nogle behov og ønsker du har til dit eget liv. Det kan være med til at give energi og overskud i dagligdagen, få afklaret personlige værdier, fokus på prioriteringer mellem arbejde og privatliv. Jeg giver lifecoaching med henblik på at finde ressourcer der gør at du er i stand til at tage ansvaret og handle for at opnå de fundne mål du har for dit liv.

Priser: Se venligst min hjemmeside for oplysninger om priser etc.

Vis andre der tilbyder TFT TankeFeltTerapi i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Hypnose i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Reiki-healing i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Coaching i København K og omegn
Vis andre der tilbyder TankefeltCoach i København K og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (Susse1969)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.