1150
København K
Thea Sartou, København K - Afspændingsmassage, Afspænding, Bodymind, Afdødekontakt, Clairvoyance-healing, Clairvoyance, Kropsterapi, Mindfulness, Reiki-healing, Personlig Udvikling, Spirituel udvikling, Kognitiv terapi, Selv-healing, Terapeutisk berøring<br/>FOREDRAG: Spirituel forståelse<br/>KURSER: Selvudvikling
Thea Sartou
Købmagergade 55, 3 sal i Center for indre respons,
1150 København K
  • 26821019
Jeg kan som clairvoyant rådgive og vejlede dig om, hvordan du kommer videre med udfordringerne i dit liv. Jeg videreformidler beskeder fra den åndelige verden, der kan hjælpe dig med at komme mere i balance og opnå større indsigt, livsglæde og succes med det du inderst inde ønsker.

Jeg kan tilbyde dig forskellige former for kontakt med den åndelige verden. Udover vejledende clairvoyance både som privat session eller over telefonen, tilbyder jeg afdøde kontakt og husrenselse.

Som terapeut og clairvoyant er mit livssyn, at krop, sind og ånd uvilkårligt hænger sammen og påvirker hinanden gensidigt. Jeg kan med min terapiform hjælpe dig med at øge balancen og kommunikationen, så du kan blive mere fri i krop og sind.

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med:

• Forebyggelse og behandling af stress.

• Søvnproblematikker.

• Smertelindring af hovedpine, samt andre kropslige symptomer.

• At opnå et større nærvær og overskud i hverdagen.

• En forøgelse af din kropsbevidsthed samt viden og forståelse om din krops signaler.

Jeg har en positiv og smittende energi og vil føre dig trygt igennem sessionen.


Jeg er medlem af Clairvoyant forening og har tavshedspligt i alle mine funktionerer. Jeg stiller ikke clairvoyant ind på død, alvorlig sygdom eller på personer der ikke har udtrykt et ønske om min hjælp fra den åndelige verden.

Thea Sartou tilbyder: Afspændingsmassage, Afspænding, Bodymind, Afdødekontakt, Clairvoyance-healing, Clairvoyance, Kropsterapi, Mindfulness, Reiki-healing, Personlig Udvikling, Spirituel udvikling, Kognitiv terapi, Selv-healing, Terapeutisk berøring
FOREDRAG: Spirituel forståelse
KURSER: Selvudvikling

Uddannelse: Jeg har hele mit arbejdsliv hjulpet mennesker med livets udfordringer, med henblik på øget livskvalitet. Jeg har arbejdet indenfor sundhedsvæsenet og i socialpsykiatrien i mange år.

I 2005 begyndte jeg at udvikle mine spirituelle evner via meditation og mindfulness, hvilket blandt andet førte mig til at blive uddannet clairvoyant vejleder på Clairvoyancevejleder skolen ved Tove Kofoed hvor jeg har modtaget undervisning af både Tove og Steen Kofoed samt Lisbeth Schubert.

Jeg har en professionsbachelor i afspænding og psykomotorik, en grunduddannelse i kognitiv terapi, reiki healing og er certificeret mindfulness instruktør.
Priser: En Clairvoyance session koster 800 kr. Terapi 650 kr. Kurser og foredrags priser - forhør dig for et skræddersyet tilbud.

Vis andre der tilbyder Afspændingsmassage i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Afspænding i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Bodymind i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Afdødekontakt i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Clairvoyance-healing i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Clairvoyance i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Kropsterapi i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Mindfulness i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Reiki-healing i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Kurser: Selvudvikling i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Foredrag: Spirituel forståelse i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Personlig Udvikling i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Spirituel udvikling i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Kognitiv terapi i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Selv-healing i København K og omegn
Vis andre der tilbyder Terapeutisk berøring i København K og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (Thea)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.