1656
København v
Noa Octavia Justesen, København v - Coaching, EFT (emotional freedom technique), Healing, Reiki-healing, Regression, Øre-akupunktur (Auriculo terapi)
Klinik NoA
v. Noa Octavia Justesen
Gasværksvej 10 B,
1656 København v
  • +45 2282 0044
EN SESSION HOS MIG INDEHOLDER ANALYSE, TERAPI PLAN OG BEHANDLING.
Vi starter med at udarbejde en analyse, som foretages efter principperne i META Sundhed. Efter analysen lægger vi sammen en terapi plan, som skridt for skridt skal føre dig frem til et mere sygdomsfrit liv. Som en del af planen tager vi stilling til hvilke behandlingsform, der vil gavne dig bedst.
Jeg tilbyder: META Sundhed, Cuddling, EFT, Healing, Regression, NADA akupunktur, Coaching og vejledning i Meditation, samt afholder Workshops om flow og energetisk bevidsthed.

Specialiseret i:
FORLØSNING af dybe følelsesmæssige ar.
TRANSFORMATION af negativ tænkning om sig selv, egen formåen og muligheder.
BEHANDLING af fysisk og følelsesmæssig skade efter traumatiske oplevelser.
STOP OG NEDTRAPNING i brug af medicin, stoffer, alkohol og anden afhængighed.

Gennem 30 år har jeg arbejdet med at guide, støtte og hjælpe mennesker i store udfordringer. Jeg har bl. a. deltaget i undersøgelse af torturoverleveres livssituation, undervist og holdt foredrag om udsatte gruppers vanskelige livsvilkår, været integrationskoordinator i en kommune, arbejdet på Sct. Hans Hospital, i klubber for børn og unge, i Dansk Røde Kors Asylcentre, som patientrådgiver og som bisidder ved afhøring af mindreårige.

Forfatter til bogen: NÅR SJÆLEN BRYDER UD
Bogen giver et grundigt indblik i et liv med virvar og smerter. Den beskriver, hvordan stærke kræfter er ved at opløse hele personligheden og måske vil føre til psykisk vanvid – måske til visdom. Det er en kamp på liv og død.
Turen starter med et fysisk sammenbrud, som en måned efter følges op at et mentalt sammenbrud. Jeg ved allerede på det tidspunkt, at det er min sjæl, der prøver at råbe mig op. Og jeg ved instinktivt, at jeg skal høre efter, for ellers går det galt.

Noa Octavia Justesen tilbyder: Coaching, EFT (emotional freedom technique), Healing, Reiki-healing, Regression, Øre-akupunktur (Auriculo terapi)

Uddannelse: * META Sundhed * Cuddling * EFT * Healing * NADA akupunktur * Håndlæsning * Zoneterapi *
Priser: 700, - for behandling - se hjemmeside for pris på workshops

Vis andre der tilbyder Coaching i København v og omegn
Vis andre der tilbyder EFT (emotional freedom technique) i København v og omegn
Vis andre der tilbyder Healing i København v og omegn
Vis andre der tilbyder Reiki-healing i København v og omegn
Vis andre der tilbyder Regression i København v og omegn
Vis andre der tilbyder Øre-akupunktur (Auriculo terapi) i København v og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (noaoctavia)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.