8670
Låsby
Sophia Meilo, Låsby - Kinesiologi, Cancerterapi, Samtaleterapi, Coaching, Mindfulness, Healing, Fjern-healing, Krystal-healing, Clairvoyance, Vitamin- og mineraltest, Blodtype-kost, Homøopati, Homøopati på dyr, Intuitiv akvarel/oliemaling, Tarotlægning, Åndelig aktivitet (befrielse / fjernelse af)
Holísticos
v. Sophia Meilo
Århusvej 14,
8670 Låsby
  • 20330008
Holísticos består af parret Sophia og Mickael.
Mickael er Kranio-sakral terapeut og Healer.
Sophia har arbejdet med alternativ behandling og kinesiologi i over 30 år. De første 5 år på fritidsplan og derefter som selvstændig. I starten mest med indlæringsproblemer og hyperaktivitet hos børn og unge, samt hovedpine og piskesmæld. Senere tog jeg supplerende kurser indenfor stress og psykiske ubalancer, så jeg bedre kunne håndtere f. eks. spiseforstyrrelser, fobier og psykisksomatiske symptomer. Senere igen udvidede jeg med viden indenfor phytoterapi; viden om urter samt homøopati og biopati. Her fik jeg en stor forståelse om kroppens egen økologi. Især kost samt optagelse af vitaminer og mineraler, er lidt af en kæphest for mig.

Desuden er udrensning af homotoksiner og allopatiske medicinrester fra eksempelvis vaccinationer og penicillin, blevet en vigtig del af mange behandlinger. Også Candida problemer er opgaver jeg har stor succes med.

I det hele taget arbejder jeg Holistisk, hvilket betyder at jeg ser på det hele menneske, frem for at symptom behandle. Det har gjort at jeg har gode erfaringer med allergier, fordøjelsesbesvær, cancer, gigt m. m.

På det mere okkulte område må jeg nævne mit kenskab til sten og krystaller, dufte og farvers påvirkning af krop og psyke. Desuden er healing, clairvoyance og regressionsterapi en del af mit virkeområde, ligesom mental beskyttelse af kroppen og fjern healing også er det. Af og til bruger jeg kunstterapi og kunsthealing.

Visuel diagnose, Feng Shui, Astrologi og Mahjong kort bruger jeg også af og til i behandling.

Jeg arbejder lige godt med alle aldersgrupper og behandling kan foregå på engelsk og i nogen grad på tysk. Desuden arbejder jeg med dyr; heste, hunde, katte, dyrebesætninger m. m. , både gennem homøopatien og som ”dyrehvisker”.

I de fleste tilfælde, vil jeg kunne gøre en forskel da det er kinesiologi test der kan fortælle mig hvad din krop prioriterer i en eventuel behandling.

Sophia Meilo tilbyder: Kinesiologi, Cancerterapi, Samtaleterapi, Coaching, Mindfulness, Healing, Fjern-healing, Krystal-healing, Clairvoyance, Vitamin- og mineraltest, Blodtype-kost, Homøopati, Homøopati på dyr, Intuitiv akvarel/oliemaling, Tarotlægning, Åndelig aktivitet (befrielse / fjernelse af)

Uddannelse: Kinesiologiskolen i Vejle samt supp. kurser gennem 35 år
Priser: Sophia:
570 kr. 1 times behandling
-20% for børn, studerende og pensionister.
450 kr. Clairvoyance-½time

Mickael:
450 kr. KST og Healing

750 kr. Kombi (fjernbeh. med 2 behandlere)

Vis andre der tilbyder Kinesiologi i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Cancerterapi i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Samtaleterapi i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Coaching i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Mindfulness i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Healing i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Fjern-healing i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Krystal-healing i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Clairvoyance i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Vitamin- og mineraltest i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Blodtype-kost i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Homøopati i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Homøopati på dyr i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Intuitiv akvarel/oliemaling i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Tarotlægning i Låsby og omegn
Vis andre der tilbyder Åndelig aktivitet (befrielse / fjernelse af) i Låsby og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (Holisticos)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.