9670
Løgstør
Edel Michelsen, Løgstør - Stressbehandling, Afspænding, chok traumebehandling, Parterapi, Børnebehandling, Spædbørnsmassage, Coaching, Migrænebehandling, Slankerådgivning, Kranio-Sakral Terapi, Bindevævsmassage, Enneagrammet, NLP (Neuro-Lingvistic programming), TFT TankeFeltTerapi, Organmassage, Supervision
Den 3. Puls.dk
v. Edel Michelsen
Brårupvej 49,
9670 Løgstør
  • 61796329

Sig ja til et smertefrit liv med Den 3. Puls Hos Den 3. Puls giver du dig selv chancen for at få et nyt og smertefrit liv, med større livsglæde og velvære som din helt egen velfortjente bonus. Mange menneskers hverdag er præget af smerte i større eller mindre grad. Og for mange bliver den smerte en normal tilstand, som man "bare" lever med. Derfor bliver der heller ikke gjort noget ved den. Det kan dreje sig om hovedpine, bækkenløsning, ledsmerter, fordøjelsesbesvær og allergier, søvnbesvær, menstruationssmerter, stiv nakke eller ondt i ryggen. Nogle har været ude for en ulykke, der har medført daglige smerter som kun lindres med smertestillede medicin. Det kan være slut nu. Der findes en vej ud af den smerte, som du og/eller andre i din familie lever med. Hos Den 3. Puls kan du og din familie få hjælp indenfor følgende områder: Smertebehandling Allergier og fordøjelsesbesvær Generel sundhed og livsglæde Søvnbesvær Så hvorfor gå glip af mange oplevelser pga. dine smerter, når der findes en vej til et gladere og smertefrit liv? Ring til Den 3. Puls allerede i dag og få en fortrolig og uforpligtende samtale om din situation.


Edel Michelsen tilbyder: Stressbehandling, Afspænding, chok traumebehandling, Parterapi, Børnebehandling, Spædbørnsmassage, Coaching, Migrænebehandling, Slankerådgivning, Kranio-Sakral Terapi, Bindevævsmassage, Enneagrammet, NLP (Neuro-Lingvistic programming), TFT TankeFeltTerapi, Organmassage, Supervision

Uddannelse: Kranio Sakral terapeut ved Mølholt Helsecenter
NLP Master ved Mølholt Helsecenter
Enneagram Master ved NLP Ålborg
Plejehjemsassistent/Sosu ass.
Priser: En behandling koster 650 kroner og varer cirka 1 time. Mindre børn koster 400 kr for 1/2 times behandling.

Vis andre der tilbyder Stressbehandling i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Afspænding i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder chok traumebehandling i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Parterapi i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Børnebehandling i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Spædbørnsmassage i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Coaching i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Migrænebehandling i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Slankerådgivning i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Kranio-Sakral Terapi i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Bindevævsmassage i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Enneagrammet i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder NLP (Neuro-Lingvistic programming) i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder TFT TankeFeltTerapi i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Organmassage i Løgstør og omegn
Vis andre der tilbyder Supervision i Løgstør og omegn
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (Edel)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.