4970
Rødby
Marlee Bruun, Rødby - Healing, Farve-healing, Healing/ Chakrabalancering, Selv-healing, Grounding, Kanalisering, Livsvejledning, Åndelig udvikling, Personlig Udvikling, Sindsro
Marlee Bruun
Havnevej 80, Rødbyhavn
4970 Rødby
  • 24668823
Jeg kan tilbyde støtte og hjælp-til-selvhjælp til dine livs-processer.

De processer, livet indeholder, kan trigge de store følelser i os - bl. a. angst, og vi kan miste kontakten til os selv og føle os rodløse og magtesløse.

Jeg tilbyder hjælp-til-selvhjælp til din proces, bl. a. gennem individuelt tilrettelagte behandlinger og billeder med sjælekontakt, som jeg kanaliserer til støtte for processen.


Uddannelse og erfaring:


Jeg er uddannet healer med clairvoyante evner og sindsrobehandler. Jeg har flere års erfaring med at skabe ro om forandrings-processer - og med at styrke kontakten til sig selv.

Jeg har selv gennemlevet store forandringer og taget skridt for skridt i mit eget liv. Derfor kender jeg til at stå i forandrings-processer - indefra.

Fra mit øvrige arbejdsliv som hjemmeunderviser af unge med angst-præget adfærd, har jeg stor og god erfaring med at samarbejde med unge mennesker.

Har du et ungt menneske derhjemme der mistrives og evt ikke kan gennemføre undervisning i skole, uddannelse mm, kan jeg kontaktes for en samtale og evt forløb med sigte på større trivsel.


Om billeder med sjælekontakt:

På et tidspunkt fik jeg den indskydelse at det ville være godt hvis man kunne støtte sin egen proces mere uafhængigt af en behandler.

Det førte til indsigten i at kanalisere billeder med sjælekontakt til støtte for processen.

Et sådant billede er unikt og passer til ét menneske. Ikke at det skader at kigge ind i andres, men energierne er kanaliseret så de lige præcis skaber kontakt til det, du står og har brug for kontakt til i dig selv lige nu.

De er skabt ud fra indsigt i at vi alle hver især indeholder præcis dét, vi har brug for for at kunne leve det individuelle liv, vi er født til at leve.

Du kan ikke overdosere brugen af et billede med sjælekontakt. Du kan tage det frem og kigge ind i det lige så ofte du har lyst eller føler behov herfor. Det er dig selv, du ser eller rettere - dit potentiale.

Et billede med sjælekontakt kan ikke bruges forkert eller igangsætte noget, du ikke er parat til. Det indeholder kun kontakt til din kerne - det, du er. Vel at mærke dét, du er klar til at pakke ud eller har brug for for at leve dit liv som dig. Det, der sker indefra - sker med rod i dig.

Når du kigger ind i det, vil farver begynde at lyse op. Måske føler du at øjet bliver "skubbet" rundt i billedet eller at du på anden måde bliver tiltrukket af forskellige steder i billedet. Du mærker måske forskellige tilstande opstå i dig, fx ro, omsorg, kærlighed, glæde, styrke og andet som vi indeholder, men ikke altid har kontakt til - selv når der er allermest brug for det.

Billedet kan bestilles sammen med en skriftlig kanalisering med ord til støtte for din proces. Begge dele skaber kontakt til din kerne - din sjæl, så du kan leve dit unikke liv.

Får du lyst til eller brug for anden behandling udover det i dig, billedet skaber kontakt til, har jeg meget i min værktøjskasse. I en nærværende samtale kan der findes frem til, hvad du har mest brug for lige nu.


Klinikadresse:


Jeg har klinik i Rødbyhavn, 4970 Rødby.

Klinikken har åbent efter aftale.

Tidsbestillng og kontakt via mail, så ringer jeg dig op.


Husk at skrive navn og adresse i din mail, hvis du vil bestille et billede med sjælekontakt.

Kh Marlee

Marlee Bruun tilbyder: Healing, Farve-healing, Healing/ Chakrabalancering, Selv-healing, Grounding, Kanalisering, Livsvejledning, Åndelig udvikling, Personlig Udvikling, Sindsro

Uddannelse: 2-årig uddannelse til Healer med clairvoyante evner

1-årig uddannelse til Sindsro-behandler

2 års undervisning i clairvoyance, meditation, buddhi og åndsvidenskab
Priser: 500 kr pr. behandling.

Meditationsbillede u/ord kr. 300, -.

Meditationsbillede m/ord kr. 600, -.

Vis andre der tilbyder Healing i Rødby og omegn
Vis andre der tilbyder Farve-healing i Rødby og omegn
Vis andre der tilbyder Healing/ Chakrabalancering i Rødby og omegn
Vis andre der tilbyder Selv-healing i Rødby og omegn
Vis andre der tilbyder Grounding i Rødby og omegn
Vis andre der tilbyder Kanalisering i Rødby og omegn
Vis andre der tilbyder Livsvejledning i Rødby og omegn
Vis andre der tilbyder Åndelig udvikling i Rødby og omegn
Vis andre der tilbyder Personlig Udvikling i Rødby og omegn
Vis andre der tilbyder Sindsro i Rødby og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (MarleeBruunHealing)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.