4500
Nykøbing Sjælland
Karinna Damgård, Nykøbing Sjælland - Clairvoyance, Clairvoyance-healing, Fjern-healing, Spirituel udvikling, Åndelig udvikling, Healing (esoterisk), Healing/ Chakrabalancering, Aura Soma, Sindsro, Livsvejledning, Space clearing, Spirituel healing, Grounding<br/>FOREDRAG: Spirituel forståelse
Creating Kyanite Energy ApS
v. Karinna Damgård
Annebergparken 44A, 1.th, Nykøbing Sjælland
4500 Nykøbing Sjælland
  • 22401814

Professionel clairvoyance, spirituel vejledning og healing.


Der kan være tidspunkter i ens liv, hvor man har brug for et klart overblik. Tidspunkter, hvor man har brug for hjælp til at se det større perspektiv.  Tidspunkter hvor man har brug for indsigt og afklaring, for at kunne handle. Jeg har arbejdet med spirituel vejledning, clairvoyance, metafysiske indsigter og åndelig udvikling i mere end 25 år.
Disse indsigter kan hjælpe dig med at få en dybere indsigt og en større selverkendelse. Hjælpe dig med at forstå din “her og nu” situation bedre og få en ide om hvad du kan arbejde med for at komme videre. Clairvoyance formår at vise sammenhæng mellem begivenheder og giver dybe indsigter om tendenser og mønstre, som ligger til grund for eventuelle uhensigtsmæssigheder, tvivlspørgsmål, ubalancer og vanskeligheder.

Vælg det emne du gerne vil have belyst, det kan f.eks. være: – en situation eller bekymring – et anliggende eller en problemstilling – et kærlighedsforhold – en familierelation – en boligsituation – en arbejdssituation – din spirituelle udvikling – eller noget helt andet - og book en clairvoyance, en spirituel business rådgivning eller spirituel vejledning på tlf.: +45 22 40 1814 eller ring gerne og hør nærmere. Læs mere på www.karinnadamgaard.dk  


Særligt Sensitive
Jeg har stor erfaring med særligt sensitive mennesker og opfatter det, at være særligt sensitiv, som en gave. En gave der skal udforskes, føles, og forstås. Og håndteres. At være særligt sensitiv er lidt ligesom at være udstyret med et ekstra måleinstrument, hvor du opfatter mere end andre, føler det stærkere, og suger flere indtryk til dig. Ofte ufrivilligt, nærmest som en svamp i vand. Disse indtryk kan fås gennem høresansen, følesansen, synssansen, eller en helt fjerde sans... Det er så op til hvert enkelt individ at fjerne den 'overskydende væske' af ufrivillige indtryk og unødvendig støj. At vride svampen, så at sige og beholde de essentielle informationer. Nogen bruger naturen som en renselsesmaskine, andre har brug for at tale det ud, mens helt andre gør brug af healing - eller en kombination af disse. Kun du ved, hvad der er rigtigt for dig.
Jeg tilbyder: Clairvoyance & Spirituel vejledning. Personlig udvikling. Livsvejledning. Personlig vækst. Grounding. Chakra balancering. Healing. Både voksen- og børnebehandling.


Karinna Damgård tilbyder: Clairvoyance, Clairvoyance-healing, Fjern-healing, Spirituel udvikling, Åndelig udvikling, Healing (esoterisk), Healing/ Chakrabalancering, Aura Soma, Sindsro, Livsvejledning, Space clearing, Spirituel healing, Grounding
FOREDRAG: Spirituel forståelse

Uddannelse: SHU 1 + 2.
Spirituel healing uddannelse v Cellina Gylling
Inka Healing
Spirituelle workshops i Peru, Grønland og Danmark
Priser: Clairvoyant rådgivning via telefon.
Telefonkonsultation kr. 300, - pr. 15. min.

Samtale + healing 1, 5-2 timer kr. 1500, -

Vis andre der tilbyder Clairvoyance i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Clairvoyance-healing i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Fjern-healing i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Spirituel udvikling i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Åndelig udvikling i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Healing (esoterisk) i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Healing/ Chakrabalancering i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Aura Soma i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Sindsro i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Livsvejledning i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Space clearing i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Spirituel healing i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Grounding i Nykøbing Sjælland og omegn
Vis andre der tilbyder Foredrag: Spirituel forståelse i Nykøbing Sjælland og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (Karinna)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.