5000
Odense C
Indre ro - Odense
v. Helene Lysekilde
Skt Jørgens Gade 119 st, Odense
5000 Odense C
  • 22818326

Helene Lysekilde tilbyder: Hypnose, Afspænding, Yoga, Yogaterapi, Yoga og meditation, NLP (Neuro-Lingvistic programming), Psykoterapi

Uddannelse: Helene Lysekilde (1976) er indehaver af Indre ro i Odense. Helene uddannet hypnoseterapeut og NLP coach fra Hypnose Skolen. Helene læser pt videre til hypnose psykoterapeut. Helene er endvidere uddannet hatha yogalærer hos Yoga Vidya-Ayur Yoga Ashram Indien og certificeret yogalærer for International Yoga Alliance. Helene videreuddanner sig løbende og har fx suppleret med en måneds stilheds retreat og en række yogalærermoduler hos bl.a. Ananda Mandala i Sverige. Desuden er Helene uddannet reiki-healer på niveau 1 og 2.

Vis andre der tilbyder Hypnose i Odense C og omegn
Vis andre der tilbyder Afspænding i Odense C og omegn
Vis andre der tilbyder Yoga i Odense C og omegn
Vis andre der tilbyder Yogaterapi i Odense C og omegn
Vis andre der tilbyder Yoga og meditation i Odense C og omegn
Vis andre der tilbyder NLP (Neuro-Lingvistic programming) i Odense C og omegn
Vis andre der tilbyder Psykoterapi i Odense C og omegn
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (indreroodense@gmail.com)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.