5230
Odense M
Lene Buhl Christoffersen, Odense M - NLP (Neuro-Lingvistic programming), Psykoterapi, Kognitiv terapi, Stressbehandling, chok traumebehandling, Personlig Udvikling, Spirituel udvikling, Mindfulness, Visualisering, Drømmearbejde, Soul Body Fusion®<br/>FOREDRAG: Erhvervs- og jobrelaterede, Øvrige<br/>KURSER: Spirituel praksis
LIFEWORK
v. Lene Buhl Christoffersen
Læssøegade 77, 1 sal ,
5230 Odense M
  • 93880933
Mit speciale er at hjælpe stress-sygemeldte sikkert tilbage til trivsel, øget selvværd og livsglæde. Jeg arbejer med selvudvikling, øget selvforståelse og visualiseringsteknikker til bearbejdelse af dårligt selvværd, angst og depression. Jeg afhjælper senreaktioner på chok, traumer og sorg, og så brænder mit hjerte særligt for de unge og studerende med eksamensangst og andre udfordringer.

Lene Buhl Christoffersen tilbyder: NLP (Neuro-Lingvistic programming), Psykoterapi, Kognitiv terapi, Stressbehandling, chok traumebehandling, Personlig Udvikling, Spirituel udvikling, Mindfulness, Visualisering, Drømmearbejde, Soul Body Fusion®
FOREDRAG: Erhvervs- og jobrelaterede, Øvrige
KURSER: Spirituel praksis

Uddannelse: Registreret NLP Psykorterapeut, certificeret i PeopleTools redskabet til personprofilering, lederprofilering, samarbejdsprofiler mm. Kurser i Positiv kommunikation, ACT og Forandrings formidling.
Priser: 700 kr. pr. session. Der gives rabat på forudaftalte forløb på 3, 6 eller 9 gange. Studenterrabat 490 kr. mod forevising af studiekort.

Artikler

Er det hjernen det er galt med?
Depression skyldes ikke en fejl i hjernen, men er en naturlig reaktion på noget unaturligt eller uhensigtsmæssigt i dit liv. Derfor kan det ofte løses og behandles med andet end medicin. Når du f.  ...læs mere her

Spring ud i det nye år
Livet er bare helt fantastisk, vildt og vidunderligt, men det er også virkelig hårdt, krævende og angstprovokerende.   Hvordan er balancen i dit liv? Det perfekte liv er en god blanding af udfo  ...læs mere her

Vis andre der tilbyder NLP (Neuro-Lingvistic programming) i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Psykoterapi i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Kognitiv terapi i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Stressbehandling i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder chok traumebehandling i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Personlig Udvikling i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Spirituel udvikling i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Mindfulness i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Visualisering i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Drømmearbejde i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Soul Body Fusion® i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Foredrag: Erhvervs- og jobrelaterede i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Foredrag: Øvrige i Odense M og omegn
Vis andre der tilbyder Kurser: Spirituel praksis i Odense M og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (Lifework)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.