8240
Risskov
Anette Adamsen, Risskov - Psykoterapi, Kropsterapi, Coaching, Drømmearbejde, Stressterapi, Åndedrætsterapi, Healing, Meditation, Tegneterapi
Anette-Adamsen
v. Anette Adamsen
Sletterhagevej 25, 1.th,
8240 Risskov
  • 22810388
FRIHED TIL AT VÆRE - DEN DU ER!

Jeg er certificeret og uddannet Integrativ Krops og Psykoterapeut.

Jeg arbejder ud fra den overbevisning, at krop, sind og sjæl skal være i balance på alle plan for at vi kan leve et liv i overensstemmelse med den vi dybest set er. Det betyder, at jeg tager udgangspunkt i netop den problematik du som klient måtte komme med, uanset om den har et kropsligt, psykisk eller sjæleligt udtryk.

Jeg arbejder med: STRESS, MISBRUG, MINDRE VÆRD, DEPRESSION, ANGST, SVIGT, SORG, VREDE, AFHÆNGIGHED, GAMLE OVERBEVISNINGER mm. Kunne DU tænke dig et liv hvor du står stærkt i dig selv og har du lyst til at ændre dine måske uhensigtsmæssige livsmønstre, så har du nu muligheden for at være klient i et forløb hos mig. Du er selvfølgelig også velkommen som klient, hvis du blot er nysgerrig på dig selv og dine skjulte potentialer.

Jeg har stor erfaring i at møde og arbejde med mennesker med psykiske diagnoser via mit arbejde som mentor for Aarhus kommune.

Tøv ikke med at henvende dig, hvis du går og tumler med en problematik som jeg ikke lige nævner her - for jeg møder dig lige netop der: HVOR DU ER - OG MED DET DU ER MED.

Jeg henviser til min hjemmeside, hvor du vil kunne læse mere om, hvordan jeg arbejder som Psykoterapeut: www. anette-adamsen. dk.

Anette Adamsen tilbyder: Psykoterapi, Kropsterapi, Coaching, Drømmearbejde, Stressterapi, Åndedrætsterapi, Healing, Meditation, Tegneterapi

Uddannelse: Jeg er uddannet og certificeret Spirituel Integrativ Krops og Psykoterapeut, en 4 årig uddannelse. Det er en holistisk uddannelse, der tager udgangspunkt i at krop, sind og sjæl hænger sammen. Jeg har sideløbende med uddannelsen til psykoterapeut gennemført og bestået eksamen i 100 timers Patologi og Pharmakologi på sygeplejeniveau hos Karsten Munk Akademiet. Endvidere har jeg gennemført og bestået den kompetencegivende arbejdsmarkedsuddannelse: ”Mentoruddannelse for erfarne medarbejdere”.
Priser: 800, - kr. for 1, 5 times behandling.
600, - kr. for 1, 0 times behandling.

Bemærk: prisen for Åndedrætsterapi er 1. 500 kr. for en session på ca. 2, 0timer.

Vis andre der tilbyder Psykoterapi i Risskov og omegn
Vis andre der tilbyder Kropsterapi i Risskov og omegn
Vis andre der tilbyder Coaching i Risskov og omegn
Vis andre der tilbyder Drømmearbejde i Risskov og omegn
Vis andre der tilbyder Stressterapi i Risskov og omegn
Vis andre der tilbyder Åndedrætsterapi i Risskov og omegn
Vis andre der tilbyder Healing i Risskov og omegn
Vis andre der tilbyder Meditation i Risskov og omegn
Vis andre der tilbyder Tegneterapi i Risskov og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (lille8844)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.