2720
Vanløse
Charlotte Lund, Vanløse - Åndedrætsterapi, Rebirthing, Kropsterapi, Healing, Medieskab, Clairvoyance, Coaching, Afdødekontakt, Genkaldelsesterapi (Regression), Grof- rebirthing
Charlotte Lund
Kastanie Allé 2H st th, Vanløse
2720 Vanløse
  • 28450306

Åndedrætsterapi – også kaldet Rebirthing, er en blid åndedrætsteknik, som giver dig indsigt i de spændinger, smerter, frustrationer og mønstre, som vi oplever i kroppen. Ved hjælp af teknikker kan vi få fat i det fortrængte indhold i kroppens blokeringer og dermed heale gamle traumer samt integrere fortrængte sider. Endvidere kan Åndedrætsterapien hjælpe os med at hente vore ubrugte ressourcer frem og få et nyt fundament at udvikle os videre på – kropsligt, følelsesmæssigt og mentalt. Åndedrætsterapi giver større selvforståelse, selvaccept og ansvarlighed og dermed mere balance og energi i dit liv. En åndedrætsterapi session hos mig indeholder også samtale og healing. Du kan også vælge udelukkende at have session med healing, clairvoyant medieskab eller mediumistisk healing.


Charlotte Lund tilbyder: Åndedrætsterapi, Rebirthing, Kropsterapi, Healing, Medieskab, Clairvoyance, Coaching, Afdødekontakt, Genkaldelsesterapi (Regression), Grof- rebirthing

Uddannelse: NLP Master
Åndedrætsterapeut/Rebirther
Clairvoyant medie og mediumistisk healer
Kropsterapeut- Body All Mind
Priser: 500-900

Vis andre der tilbyder Åndedrætsterapi i Vanløse og omegn
Vis andre der tilbyder Rebirthing i Vanløse og omegn
Vis andre der tilbyder Kropsterapi i Vanløse og omegn
Vis andre der tilbyder Healing i Vanløse og omegn
Vis andre der tilbyder Medieskab i Vanløse og omegn
Vis andre der tilbyder Clairvoyance i Vanløse og omegn
Vis andre der tilbyder Coaching i Vanløse og omegn
Vis andre der tilbyder Afdødekontakt i Vanløse og omegn
Vis andre der tilbyder Genkaldelsesterapi (Regression) i Vanløse og omegn
Vis andre der tilbyder Grof- rebirthing i Vanløse og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (mail@selvindsigt.nu)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.