Den nye vej på moder jord - din himmel på jorden.

- artikel af Takanaiya Schanne

 

Lad os alle genopstå sammen med moder Jord og kristusenergierne 

Den nye vej på moder jord - din himmel på jorden.

Forestil dig hvordan din verden ser ud, hvis der ikke findes frygt og mistillid i dig, og du kun har en opgave her på jorden, som handler om at behandle dig selv med nænsomhed respekt og kærlighed.

Vi er nu på vej ind i en højere hjertebevidsthed. Rigtig mange mærker sikkert hvordan der sker ændringer i vores bevidsthed. Energierne hjælper os til at give slip på styringen i tankerne, så vi lettere kan være i nuet. Vi åbner op for en højere dimension af kærlig væren og smuk intuition. Så hvis du oplever, at det er svært at holde fokus, som du plejer, så bare giv slip og lad energien arbejde og tag imod det nye. Du skal ikke længere gå og huske på alt ting: Det ligger i din visdomsbank. Så i stedet for at tænke kan du prøve at spørge i det indre, når du skal bruge dine tanker. Vupti så kommer de igen, men kun det der er relevant, så slipper de igen, og du kan nyde stilheden i det indre.

Det handler nu om at mærke og spørge i det indre i stedet for at tænke. Så kære bliv ikke stresset, hvis hovedet ikke virker som det plejer, vi bliver bare mere nærværende over for hinanden og får meget lettere ved at blive og nyde nuet. Sikke en gave at være fri for alt den støj der elles har faret rundt i hovedet på os. Jeg tror ikke, at vi kommer til at savne det. Det handler blot om, at vi bliver bevidst om, at det er det som sker i os.

Vi skal nu til at trække vejret i en smuk kærlig energi på jorden, som vi længe har arbejdet med og lært en masse om gennem årene i Shamanhulen. Nu har vi alle mulighed for at skabe himlen på jorden, og vi vil kun møde det, som vi skal lære noget af på vores vej. De destruktive energier, tanker og følelser vil opløses mere og mere, efterhånden som vi giver slip og løfter os op over dem.

Vi må alle lære at tage ansvar for vores smukke indre kilde og fylde os selv op med den kærlige feminine energi, som vi alle har i hjertet. Derved får vi overskud til at give. Den nye energi vil, at du er fyldt op med energi og overskud, så du kun kan give og hjælpe andre, når du mærker du har overskud til det. Det betyder dig selv først, ellers ryger strømmen på batteriet, og stressen vågner.

Med et åbent hjerte fyldt op med energi vil du nyde at give og hjælpe. Hvis du giver uden energi og overskud, får du intet tilbage, men dræner dig selv. Omvendt når du er i din smukke energi og kærlige følelser, skal du blot mærke, hvad du har brug for, så kommer det til dig på magisk vis, og din himmel åbner sig mere og mere.

Vi må blive bevidst om, hvad det er der foregår i vores krop og legemer, blive bevidst om at energierne hjælper os med at rense os for gammelt stof, som ikke længere tjener os. Det går dybt, dybt og det skaber smerter i kroppen, som kommer og går, indtil kroppen kan bære de nye energier fuldt og helt. Jo mere dit sind bliver roligt, jo mere vil din krop slappe af.

Kærlighedens toner må løsnes fra dybet i os selv. Kære guder og gudinder vi har alle en lyd, som kan frigives. Den er stærkt healende og løfter os op over de tunge dimensioner. Ved vore smukke altre derhjemme, må vi hjælpe os selv med at blive i den smukke energi hver eneste dag og trække vejret i kærligheden. Gør vi det, hjælper vi ikke kun os selv men også andre omkring os, og vi løfter i fællesskab vores smukke moder jord blot ved at være til stede.

Vi må forstå den tyngde, vi gennemgår og se lyset, som ligger lige ved siden af. Vi må vælge lyset og kærligheden i os selv, lige meget hvad der går igennem vores legemer. Vi må finde større tillid og tryghed, lære os selv at leve efter vores indre stemme og hjerte og blive ved til skyggerne opløses helt.

Jeg elsker den nytids shamanismes redskaber. De indvies alle her hos mig i Shamanhulen til at hjælpe os med at opløse vores lænker og mønstre, som ikke længere tjener os. De løfter os ind i de nye energier gennem workshops, ceremonier og Tromme-healing alt efter, hvor vi er hver især, og hvad vi kan rumme. Redskaberne samarbejder med højeste guddommelige kraft i naturen og i dig. De tjener os så længe, der er brug for det i os selv, og indtil vi kan bære den nye energi og leve den på moder jord.

Tillad dig selv at være værdig til at modtage dine mirakler i den nye smukke energi. Den er der for os alle, blot vi åbner os for den. Mærk i hjertet hvad du ønsker dig, og du vil modtage.

Når vi respektere os selv og hinanden for hver vores lys med alle vores forskelligheder, bliver moder jord til en stor kærlighedens planet. Vi fyldes da med glæde, blidhed og skønhed og modet til at leve i vores ægte jeg.

 

Takanaiya Schanne

www.Shamanhulen.dk


af Takanaiya Schanne         http://Shamanhulen.dk
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.