Hvorfor kontakt til den åndelige verden?

- artikel af Alice Eriksen

Livet udenfor tyngdefeltet

Uro og Frygt (UF) for hvad der er bagved gravens forhæng kommer snigende, når døden har hentet en vi kender hjem. Vi begynder at tænke.....hvad bliver der af dem, er alt så slut og hvad når det bliver mit eget timeglas, der rinder ud.
At frygte døden gør livet lidt besværligt, alle de rædselshistorier om en helvedes hed evighed er til at blive syg af allerede inden denne, efter min bedste overbevisning, ikke eksisterende destination nås.
Det på tide, at vi vågner op til forventningen om, at livet er evigt og bruge den styrke og glæde til at kunne bære alle jordelivets besværligheder.
Nu kan vi jo ikke selv helt bestemme, hvornår denne sidste rejse i kødet bliver, men vi søger da lidt mere viden, når vi rejser til et fremmed land på ferie, for at få lidt viden om dets forhold, hvor ligger det, hvordan er vejret og møntfoden, er de venligtsindede, fjendtlige, hvor skal jeg passe på hvor er det godt.
Åndeverdenen er et fremmed land for os, og det er ikke bare spændende at beskæftige sig med det er også ret så levende at komme i kontakt med. Det er jo immervæk en lang tur vi ikke kommer tilbage fra ...ikke i samme hylster i hvert fald. Men når vi er landet og velankommet, vil vi måske en dag, gerne vil låne en stemme, til at fortælle det gode budskab, at vi har det godt og er glade, men savner dem vi lod tilbage og gerne vil hjælpe dem til at forstå, hvad vi nu ved.
Kirkens dogmatiske lære, er muligvis til trøst for mange og det fint, men da et menneske i bund og grund ikke er eller kan være fuldkomment, så er de religioner, der hævder noget sådant og deraf gør os så fulde af skam, og tror vi skal straffes. Hvad værre er fuld af snak om en hævnende straffende gud, hvis vi fejler. Det klikker altså ikke allerbedst med den kærlighed menneskeevolution, jeg er så overbevist om, er det den Universelle Gud gør/vil for os alle (vi har jo fået den frie vilje) Ej heller er der genklang i det, jeg har oplevet med de åndebesøgende, der har vist deres eksistens via deres pårørende.
Det lyder mere som de i åndeverden lever for sandhed og kommer alene med det budskab, på hver deres helt egen måde skulle jeg hilse og sige, for det er sandelig meget forskelligt, når de vil i kontakt med os her i tyngdefeltet (kroppen).
ÅNDERNE ØNSKER AT BRINGE HIMLEN NED TIL OS, SÅ VI KAN BÆRE LIVET HERNEDE FORDI DE VIL OS DET GODT, NÅR DE SELV HAR DET SÅ DEJLIGT UDEN KROPPENS BEGRÆNSNINGER OG SINDETS SNØRKLEDE FORHINDRINGS VEJE!!! LYT TIL DIT HJERTE DET DYBT DERINDEFRA DE SANDE SVAR FINDES OG DET DERINDE DIN GNIST AF GUD LEVER!
Vil du høre mere kommer jeg gerne ud også til dig, en aften eller eftermiddag ca.1½-2 timer og snakker, hvis du kan samle mindst 4-6 personer, dette kom igang ved tilfældige henvendelser og da jeg har fået mere tid i privatlivet, er jeg fortsat med det og jeg tager gerne kontakt til ånderne for at vise de døde er tilstedeværende og ikke bare et beroligende tankespind.
Kontakt mig endelig, hvis I vil høre mere – prisen for en aften er 500 kr + kørsel (som er 1 ½ time + spørgetid, uanset antal personer).

 


af Alice Eriksen         http://www.klinikgadevang.dk
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.