Klangmassage og klangmeditation mod stress

- artikel af Anne Viese

Uro, søvnbesvær, hjertebanken, tankemylder, grådlabil og ondt i bindevævet kan være årsagen eller symptomer på stress eller overbelastning.

Mange stresseksperter råder til at du dyrker motion og handler dig ud af problematikken. Men i virkeligheden er det bedste råd, hvis du oplever mindst 4 af ovenstående symptomer at gøre så lidt som muligt. Har du samvittighed til at sygemelde dig eller holde fri fra jobbet i en periode er den bedste naturlige vej ro.

Men ro hænger ikke som frugter på træerne, når man har kørt sig selv alt for hårdt en længere periode. Ro findes ikke. Når stressen har overmandet dig, kan kroppen ikke finde ro. Nervesystemets alarmklokker blinker dt alle døgnets 24 timer. Den mindst lyd om natten, får kroppen til at fade sammen. Sindets tankemylder kører i ring, kan ikke stoppe og tankerne de positive, hvis der er nogen tilbage tangere mod bekymring, nervøsitet og angst for fremtiden. 

Jeg har selv været der og taler af erfaring om begrebet. Er man alvorligt stresset, kan man ikke finde ro - heller ikke efter en enkelt Klangmeditation eller klangmassage behandling med klangskåle. Der skal et forløb til. 

Men det korte af det lange, er at frekvensernes lydbølger og klangenes vibrationer afspænder bindevævet, muskler, led og knogler - ja sindets hjernebølger får også tilført ro. Og når vi giver efter for roen og stilheden, er det muligt at komme ud af stress tilstanden.

Husk at være god ved dig selv eller få dine nærmeste til at hjælpe dig på vejen. Mit bedste bud mod stress er klangmassage -find en klangmassør i dit nærområde eller køb en klangskål og et lille kursus i at benytte klangskålen til Selvmassage. Så er du hjulpet et godt stykke ud af den naturlige vej mod sundhed og balance. Ro og nærvær.

 

Fredelige klanghilsner 

Anne Viese

www.klang-oplevelser.dk

 


af Anne Viese         https://anne-viese.nemtilmeld.dk/series/tilbud-paa-Klangmassage-behandling/
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.