Mange par savner nærvær og at kunne mærke og forstå hinanden

- artikel af Psykoterapeut og parterapeut Katrine Boeck

Kender du det, at al kommunikation går i knude, og at I rykker længere og længere fra hinanden og ikke ser og respekterer hinanden? 

Som parterapeut, hvor jeg ser par i min klinik i København-Østerbro og i Nordsjælland, hjælper jeg par med at indfri deres dybeste længsler, som vi lægger i parforholdet. Men udover længslen efter at blive elsket, set og respekteret og støttet, så lægger vi også alle vores barndomstemaer fra vores første tid og de første erfaringer med at opleve kærlighed.

Og det komplicerer parforholdet, når vi træder ind med alle vores personlige erfaringer, mistillid, svigt, kulde eller hvad det nu er, vi har af oplevelser med os i bagagen. 

Jeg ynder at sige, at jo mere man arbejder med sig selv, jo bedre partner bliver man. Og netop derfor efterspørger mange af mine klienter et sideløbende forløb med parterapien, hvor man også arbejder og tager ansvar for sine egne temaer. I parterapien mødes vi så om at kommunikere fra det ansvar og de sandheder, følelser, behov mv, som man rummer hver især. 

Synes du det lyder spændende, så ring og hør, om parterapi kunne være noget for jer. Tlf 23206983.

Bedste hilsener

Katrine Boeck

Parterapi i København-Østerbro og i Nordsjælland


af Psykoterapeut og parterapeut Katrine Boeck         http://www.coachcare.dk
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.