Depression og stress

- lagt op af Bente Fisker

Gennem en lang periode har jeg haft depression og stress. Jeg gik til psykolog i lang tid, som hjalp mig i første omgang, men symptomerne vendte tilbage. Gennem en bekendt blev jeg gjort opmærksom på Bente Fiskers arbejde. I starten var jeg ret skeptisk og nervøs,  men kunne ret hurtigt se vedvarende, positive ændringer i min psyke. Allerede 3. gang var jeg helt tryg ved at gå hos hende. Når man ikke har prøvet det før, kan det være grænseoverskridende, når hun tester og afbalancerer med kinesiologi og kinergetics (det gør slet ikke ondt).

Bente har virkelig hjulpet mig ud af depression og stress, at jeg var mørkerød, smerter i lungerne, hoved, nakke og mave. Hun har også hjulpet mig med at sætte mål for mig selv i forbindelse med studie og at flytte hjemmefra, så jeg kunne få det bedre over tid – hun har derefter hjulpet mig, så jeg kunne opnå disse mål.

Bente og hendes metoder har gjort, at jeg har nemmere ved at klare hverdagen og jeg er blevet gladere og på få behandlinger har jeg rykket mig så meget, at mine omgivelser også kunne mærke, at jeg har fik det bedre.

Jeg kan derfor klart anbefale Bente til andre både med psykiske og fysiske problemer, da hendes behandlinger strækker sig bredt. Det virkede underligt med kinesiologi og kinergetics i starten, men var det hele værd.

Personligt regner jeg med at blive ved Bente indtil min krop er på toppen igen!

Skrevet af “Lotte” 18 år, navnet er ændret af hensyn til klienten, der ønsker at være anonym.


af Bente Fisker         http://bente-fisker.dk
Bente Fisker, Rødding -
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.