Bente hjalp mig tilbage til livet (artikel i Ny Tirsdag)

- lagt op af Bente Fisker

SUNDHEDSKLINIK: Peter Holst kender om nogen til, hvad det vil sige ikke at kunne bevæge sig p.g.a. af ulidelige ryg- og lændesmerter – men Alternativ Behandler, Bente Fisker i Rødding har på forunderlig vis, bogstaveligt talt givet Peter livet tilbage….

RØDDING: I gennem mange år har Peter Holst lidt af forfærdelige rygsmerter, i forbindelse med en diskosprolaps, som til tider gjorde ham fuldstændig lam. For at være ’gående’ har han af flere omgange været på Mølholm i Vejle for at få sprøjtet binyrebarkhormon ind i leddene med tre måneders interval.

En dag var smerterne så voldsomme, at jeg ikke kunne rejse mig fra sengen, ryg og lænd var total fastlåst, fortæller Peter Holst.

Jeg havde i anden anledning tidligere talt med Bente Fisker, hvor hun bl.a. fortalte om sin uddannelse som Alternativ Behandler. Jeg valgte at tage en kontakt til Bente, som hurtigt kunne høre at den var ren gal – og inden længe var hun hjemme hos os.

Sammen med min kone, fik Bente mig op på briksen, og efter en times behandling kunne jeg selv gå ned fra briksen og bevæge mig rundt i huset med bitte små skridt – uden støtte – det var en fantastisk følelse, og jeg var virkelig glad.

Jeg fortsatte med behandlinger én gang om ugen, og kort tid efter kunne jeg genoptage mit job. Herefter gik jeg over til at få behandlinger hver 3. uge, samtidig kunne jeg fortsætte et aktivt fritidsliv, fortsætter en glad Peter Holst.

Bente Fisker er ikke overrasket over resultatet, hun har gennem sin livserfaring et godt kendskab til klienternes problemer, og kan derigennem yde den bedst mulige behandling – og så har jeg naturligvis tavspligt, pointerer Bente.

Sundhedsklinikken er indrettet i hyggelige omgivelser i privaten på Frøsvej i Rødding, hvor der tilbydes komplementære behandlinger. Hvis der er behov, så tilbydes der også behandlinger i eget hjem.

Som uddannet RAB-godkendt zoneterapeut i 2009, hvor kinesiologien blev koblet på i 2013 og siden en masterclass i kinergetic i 2016, er Bente godt klædt på til at afhjælpe de fleste skavanker. Behandlingerne er smertefri og afslappende, der bruges ingen apparater, kun hænderne.

I klinikken behandles mennesker i alle aldre, og med forskellige behov for afhjælpning og lindring af lidelser – f.eks. babyer, der ikke er glade, fordi de har ondt i maven eller ørerne – voksne med smerter, træthed, fordøjelses besvær – unge med manglende livsglæde, samt ældre med gigt og andre aldringstegn. Ligeledes kan sportsfolk også få en balancering og optimering af muskelenergierne – alle kan modtage behandling fra spæd til 90+.

Antallet af behandlinger er individuelt. Terapien sætter gang i kroppens selvhelbredende evner – kroppen vil nemlig ikke være syg, og gør hvad den kan for at indstille balance, men nogen gange er der brug for støtte – Det fascinerer mig dybt at behandle holistisk, det vil sige at behandle det hele mennesker, fortsætter Bente Fisker.

Nogle vælger at tage behandlinger for at forebygge f.eks. stress relaterede sygdomme, samt for at opnå den afslappende tilstand. Komplementære behandlinger kan også være et supplement i behandlingen af sygdomme som i øvrigt behandles af læger og sygehuse.

Før omtalte Peter Holst var ude for endnu en slem forskrækkelse, da han blev bidt af en flåt efter en jagttur i 2012.

Peter blev virkelig syg at biddet, hvor diagnosen lød på Borrelia infektion. Jeg var rigtig langt ude, fortæller Peter. Jeg blev indlagt med hjertestop og hele kroppen var lammet. Der måtte lægges bly på øjenlågene for ikke at de skulle tørre ud. Jeg havde besvær med både at spise og drikke p.g.a ansigtslammelser.

Igen blev Bente ’redningsmanden’ – jeg fik hyppig zoneterapi – samtidig med jeg fik akupunktur på hospitalet. Det var dog tydeligt for mig, at det var zoneterapien, der havde størst effekt og fik løst op for mine ansigtsnerver. I 2013 var der ikke længere synlige tegn på ansigtslammelser – og jeg kunne f.eks. fløjte igen.

Jeg er ovenud lykkelig for, at jeg i sin tid fik kontakt med Bente, hun har gjort en markant forskel, og har virkelig givet mig livet tilbage, lyder det fra en lykkelig Peter Holst.


af Bente Fisker         http://bente-fisker.dk
Bente Fisker, Rødding -
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.