Angst og spændinger forsvandt ved healing og psykoterapi

- lagt op af Anna Lund, Klinik Lyset

 
Har du uro, angst – eller ondt i ryggen?

Af Anna Lund, Langå, healer, dybdeterapeut, kranio sakral terapeut

Uro og angst kan afhjælpes gennem psykoterapi, samtale og healing. Ondt i ryggen eller nakken kan behandles med kranio sakral terapi (KST) eller healing. Ofte er en kombination af flere behandlingsformer aktuel, da krop og psyke hænger sammen og gensidigt påvirker hinanden.

I Klinik Lyset tilbydes en vifte af behandlingsformer: Samtale, drømmearbejde, visualisering og regression (sjælerejse). Alle kan kombineres med healing. Desuden giver jeg grounding og kranio sakral terapi. Jeg holder også kurser, drømmegrupper og meditationsaftener.

KST er en blid manipulation, der indvirker på centralnervesystemet og derfor kan påvirke mange funktioner i krop og sind. Behandlingen kan hjælpe på koncentration og indlæring, give afspænding i muskler og led – og hjælpe børn med motoriske og psykiske vanskeligheder. Idet behandlingen sænker stressniveauet og får folk til at slappe af, giver den en bedre nattesøvn og forbedrer den fysiske og psykiske tilstand. Behandlingen giver simpelt hen velvære.

Et eksempel på en kombination af flere teknikker: En yngre mand bestilte tid til en kranio sakral terapi pga. meget anspændte, smertende skuldre. Under den indledende samtale kom det frem,
at smerterne var begyndt kort tid efter en traumatisk oplevelse, som også havde forårsaget en ubestemmelig angst. Jeg skønnede, at denne oplevelse havde sat sig som spændinger i hans krop, og spurgte, om han ville være med til at bearbejde dette chok? Jo, det ville han.

Jeg fik ham til at visualisere hændelsen, hjalp ham med at bearbejde den og slutte fred med den. Imens lagde jeg hænderne let på hans skuldre, og jeg kunne mærke, at de vibrerede, da han gav slip
på spændinger i musklerne. Det var en stor lettelse for ham. Herefter fik han healing, og vi aftalte en tid til KST. Han kom et par gange mere til samtale og healing, og gradvis forsvandt smerterne og angsten.

 


af Anna Lund, Klinik Lyset         http://www.kliniklyset.dk
  Anna Lund, Klinik Lyset, Langå -
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.