Klient udtalelser

- lagt op af Methe Bengtsson

 
HEALING
Lisette Brolev, Lønkonsulent:

Sindsro og healing, var den helt rigtige behandlingsform for mig. Jeg var helt lukket til og behandlingerne hjalp med åbne op for mine energier, så jeg kom mere i balance og dermed bedre selv kunne finde ro og svar på mine problemer. Annmette´s ro og rigtige spørgsmål var en stor bonus fpr mig.

Knus fra mig Lisette.
----------------------------
SINDSRO (diagnose)
Morten Hollensted, ingeniør.
Det gode ved at gå til en alternativ behandler er netop at blive forstået på en anden måde end den almindelige psykiatri formår. Ofte føler man sig overhørt eller de formår ikke at forstå ens oplevelser, mens en alternativ behandler kan føle ind, forstå én og dermed kunne snakke med.

Modsat andre mærker jeg sjældent noget fysisk ved healingen og mærker også sjældent nogen markant virkning efter selve behandlingen. Men det er selvfølgelig heller ikke nødvendigvis meningen da det er en meget blød behandlingsform. Over tid mærker jeg til gengæld en klar forbedring. Selve sygdommen er blevet mindre hård at slås med og har dermed kunne skære medicinforbruget ned til en tredjedel på et år, og kunne endda klare en endnu lavere dosis hvis det ikke det var på grund af selve medicinens beskaffenhed.

ses Morten Hollensted

Sindsro (alm.)
Charlotte, Regnskabsassistent

Jeg var meget stresset og forvirret over min tilværelse, pga. der var sket en masse forskellige ting i mit liv det sidste ½ år, både arbejdsmæssigt og privat mæssigt.

Det er meget behageligt samt en rar måde at blive vejledt/coachet på. Jeg føler mig altid i trygge hænder.

Du har hjulpet mig til at tro mere på mig selv samt tro på at de beslutninger, som jeg syntes er det rigtige for mig også er de rigtige, lige meget hvad andre siger/mener.
Jeg er blevet bedre til at sige fra over for andre der gør mig ked af det og/eller utryg.
Ha' det godt
Kærlig hilsen
Charlotte

---------------------------------------
Healing/Sindsro
Michelle 
Lægesekretærelev 

1. Jeg var ked af det, nedtrykt, døjede med dårlig selvtillid. Stolede ikke nok på mig selv i flere situationer og kæmpede med en familierelation.

2. Det var rigtig rart. Jeg følte mig altid tryg og godt tilpas. Der var altid en beroligende og afslappet stemning. Jeg gik altid derfra med en dejlig følelse i kroppen.

3. Det gjorde en stor forskel. Jeg gik fra at kæmpe med noget dagligt, til at jeg den dag i dag ved, at jeg er god nok, og jeg stoler mere på mig selv og holder hovedet højt, i stedet for at blive trådt på.

-------------------------


af Methe Bengtsson         http://www.annmette.dk
  Methe Bengtsson, Søborg -
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.