8000
Aarhus C
Karina Jørgensen, Aarhus C - Coaching, Parterapi, Personlig Udvikling, Samtaleterapi, Mindfulness, Spirituel psykoterapi, Stressbehandling, Livsvejledning, Sindsro, Seksualvejledning<br/>KURSER: Selvudvikling
Tid Til i Aarhus C
v. Karina Jørgensen
Graven 18 F, 1. th.,
8000 Aarhus C
  • 61719119

Jeg hjælper dig til at stå stærkt i dig selv og kærligt sammen med din partner, børn og andre af dine vigtigste relationer.


Hvis du længes efter at turde vise dig som den, du er og at føle dig elsket - hvis du drømmer om at kunne være dig uden frygt for, om andre dømmer dig som forkert og fravælger dig - så kontakt mig for en uforpligtende forsamtale. Så finder vi sammen ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig hen til det liv, du fortjener - et liv med mere glæde, lethed og kærlighed.


Og det samme gælder naturligvis jer, der som par drømmer om et kærligere parforhold efter at være kørt fast i en uhensigtsmæssig måde at være sammen på. Hvad enten det skyldes dårlig kommunikation, tillidsbrud eller overvældelse af dagligdagens mange forpligtelser, så kontakt mig for at finde ud af, hvad I kan gøre.


Jeg har mulighed både for online samtaler og for fremmøde i min praksis i Aarhus C, hvor jeg siden 2016 har hjulpet hundredevis med at finde vej i livet.


Mange hilsner                                                          Karina


Karina Jørgensen tilbyder: Coaching, Parterapi, Personlig Udvikling, Samtaleterapi, Mindfulness, Spirituel psykoterapi, Stressbehandling, Livsvejledning, Sindsro, Seksualvejledning
KURSER: Selvudvikling

Uddannelse: Coach, skyggevejleder, Parterapeut, Mindfulnessinstruktør og Sexolog.

Vis andre der tilbyder Coaching i Aarhus C og omegn
Vis andre der tilbyder Parterapi i Aarhus C og omegn
Vis andre der tilbyder Personlig Udvikling i Aarhus C og omegn
Vis andre der tilbyder Samtaleterapi i Aarhus C og omegn
Vis andre der tilbyder Mindfulness i Aarhus C og omegn
Vis andre der tilbyder Spirituel psykoterapi i Aarhus C og omegn
Vis andre der tilbyder Stressbehandling i Aarhus C og omegn
Vis andre der tilbyder Livsvejledning i Aarhus C og omegn
Vis andre der tilbyder Sindsro i Aarhus C og omegn
Vis andre der tilbyder Seksualvejledning i Aarhus C og omegn
Vis andre der tilbyder Kurser: Selvudvikling i Aarhus C og omegn
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (Tidtil)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.