Om optagelsen på behandlerlisten.dk

Der er to niveauer af optagelse på behandlerlisten.dk.

1. Kort sagt gør grundoptagelsen det muligt for dig at blive fundet enten via de behandlingsformer du tilbyder, via dine 5 søgeord, eller ved at søge på dit navn eller din by. Du vil kunne kontaktes via din adresse, telefon og eller via en spamsikret e-mail adresse. Pris: 120 kroner pr. år - svarende til 10 kr/måned.

2. Den udvidede optagelse giver dig et link til din website. Her kan du også indsætte en beskrivende tekst, dine uddannelsesoplysninger og om ønsket dine priser. Du får desuden dobbelt så mange søgeord og et portrætbillede. Med en udvidet optagelse bliver du også med mellemrum vist på forsiden, og der vil være et link til et kort med din kliniks placering. 

Den udvidede optagelse giver dig også mulighed for at lægge artikler og klienthistorier ind. Der bliver automatisk indsat link herfra til din hjemmeside, og det hjælper din hjemmeside højere op i Googles søgeresultater! Google vægter det nemlig højt, når andre websites linker til din side.

Pris: 240 kroner pr. år - svarende til 20 kr pr. måned.

Søgeordene

Med søgeordene har du mulighed for at skrive et begrænset antal ord, f.eks sygdomme eller symptomer, som du har positive erfaringer med. Begrænsningen er sat på for at sikre, at svarene har en høj kvalitet, så søgningen ikke bliver udvandet, men derimod et kraftfuldt værktøj for den besøgende. Gør din optagelse mere værdifuld ved at vælge specifikke søgeord - så du bliver fundet af flere!

 

Tilmeldingen

Tilmeldingsproceduren tager ca. 10 minutter, og du er at finde i indekset umiddelbart efter. Efterfølgende sender vi dig så en faktura, der kan betales via det medfølgende girokort eller pr. bankoverførsel.

Du er ikke bundet længere end den tid, du betaler for, dvs. et år. Hvis du opsiger din optagelse midt i en periode får du ikke refunderet restbeløbet.

 

Klik her for at starte din tilmelding

Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.