Om behandlerlisten.dk

Formål

Behandlerlisten.dk er et register over alternative behandlere og rådgivere, og har et hovedformål: At være et effektivt værktøj for brugerne til at finde frem til den rette alternative behandler. 

Financiering

Behandlerlisten.dk bliver udelukkende financieret af behandlernes optagelsesgebyr, og vi kan derfor fokusere på det, der er vores formål, uden at genere brugerne med blinkende banner-annoncer, pop-up vinduer og anden støj. 

Besøgstal

Behandlerlisten har mellem 300 og 400 besøgende (levende mennesker, ikke "hits") dagligt i gennemsnit. Det er næsten en fordobling af besøgstallet på 3 år. Bemærk at vi udelukkende annoncerer med behandlersøgning, og at det er det folk besøger listen for, så det er langt overvejende besøgende, der er relevante for dig som behandler. 
Da besøgstallet hele tiden stiger og antallet af tilmeldte behandlere på listen ligger nogenlunde stabilt - omkring 700 - betyder det at du som behandler løbende får "mere for dine penge". Så hvis du tidligere har været tilmeldt listen, var det måske værd at overveje om du skulle prøve igen. Prisen er uændret, og vi har stadig vores gode bonustilbud ved tilmelding! :-)

Sikkerhed

Vi ønsker at beskytte din e-mail adresse mod at blive opsnappet af spammernes robotprogrammer. Derfor vises din rigtige mail-adresse ikke her på websiten. Istedet får du en alias mail-adresse, der slutter med @behandlerlisten.dk. Vores mailserver omdirigerer al mail til denne adresse til din rigtige mail-adresse, så du modtager den uden forsinkelse.
 
Du behøver ikke at gøre noget i forhold til denne mailadresse, du skal blot vide at den er der for at beskytte din rigtige mailadresse.

Annoncering

Behandlerlisten.dk annoncerer i hvert nummer af Nyt Aspekt, på nettet og i udvalgte blade og tidsskrifter.

Hvem er vi?

Bag behandlerlisten.dk står Prasad og Sohan Mie Poulsen i Tao Design, der gennem de seneste 18 år har lavet grafisk design til alternative behandlere og andre virksomheder med udspring i en holistisk tankegang. Kunderne tæller bl.a. Fønix Musik, Nyt Aspekt, Sphinx forlag, Det Ukendtes Boghandel, ZCD, Stanley Rosenberg Institut, Oasen og mange andre. For os er det en hjertesag at levere grafiske løsninger, der både er smukke og velfungerende - og som vore kunder har glæde af i lang tid fremover.
 
 
Vi laver også cms hjemmesider - dvs. websites hvor du selv kan oprette nye sider eller rette i de eksisterende. Med sådan en system behøver du ikke være it-ekspert for at kunne vedligeholde din egen website. Du kan læse mere om vores website-løsning og andre tilbud her: www.tao.dk.
 
Vores virksomhed er startet i 1994 og har CVR-nr. 1970 0607

Kontakt-informationer

Vi kan kontaktes på mailadressen mail@behandlerlisten.dk. Vi hjælper dig gerne hvis du har spørgsmål omkring din optagelse.
 
Hvis du søger behandlere på websiten og har spørgsmål, er du også velkommen til at skrive. Vi gør dog opmærksom på at alle de informationer, vi har om behandlerne, alle er tilgængelige på websiten. Vi kan derfor ikke tilbyde yderligere hjælp i forbindelse med f.eks. sygdomme eller valg af behandlere - udover at henvise til at foretage søgninger fra forsiden.

Tilbud!

Tilmeld dig på den udvidede optagelse og få tilsendt en Fønix Musik CD som bonus uden ekstra beregning!

Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.