Om behandlerlisten.dk

Formål

Behandlerlisten.dk er et register over alternative behandlere og rådgivere, og har et hovedformål: At være et effektivt værktøj for brugerne til at finde frem til den rette alternative behandler. 

Financiering

Behandlerlisten.dk bliver udelukkende financieret af behandlernes optagelsesgebyr, og vi kan derfor fokusere på det, der er vores formål, uden at genere brugerne med banner-annoncer, pop-up vinduer og anden støj. 

Sikkerhed

Vi ønsker at beskytte din e-mail adresse mod at blive opsnappet af spammernes robotprogrammer. Derfor er din mailadresse ikke synlig på siden her. De besøgende kan nemt skrive til dig via kontaktformularen på din visning. Beskeden sendes videre til den mailadresse, du har indtastet til os. 

Samarbejde

Behandlerlisten.dk samarbejder med foreningen Nyt Aspekt, der udgiver tidsskriftet af samme navn. Nyt Aspekt er en non-profit forening, der drives af en lille gruppe idealistiske ildsjæle. Behandlerlisten.dk og Nyt Aspekt er organisatorisk helt uafhængige af hinanden, og der foregår heller ingen økonomiske transaktioner mellem os. Vi støtter hinanden, fordi vi hver især støtter hinandens formål.

Hvem står bag?

Bag behandlerlisten.dk står Prasad Poulsen.
 
8046-april2021-Prasad-400px
 

Kontakt-informationer

Jeg kan kontaktes på mailadressen mail@behandlerlisten.dk. Jeg hjælper dig gerne hvis du har spørgsmål omkring din optagelse.
 
Hvis du søger behandlere på websiten og har spørgsmål, er du også velkommen til at skrive. Vi gør dog opmærksom på at alle de informationer, vi har om behandlerne, alle er tilgængelige på websiten. Vi kan derfor ikke tilbyde yderligere hjælp i forbindelse med f.eks. sygdomme eller valg af behandlere - udover at henvise til at foretage søgninger fra forsiden.

Tilbud!

Tilmeld dig på den udvidede optagelse og få tilsendt en Fønix Musik CD som bonus uden ekstra beregning!

Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.