3230
Græsted
Søster Christensen-Svendsen, Græsted - Cancerterapi, Samtaleterapi, Reiki-healing, Fjern-healing, Healing/ Chakrabalancering, Lydterapi - Lydhealing - Voicehealing, Coaching, Enneagrammet, Personlig Udvikling, NLP (Neuro-Lingvistic programming)
Søsters Hus
v. Søster Christensen-Svendsen
Røer-Haven 7, Udsholt
3230 Græsted
  • 22831013

Jeg kan tilbyde Reiki-Healing og samtaleterapi i et trygt og roligt rum. Du vil blive set, hørt og accepteret, som den du er. Jeg har en ydmyg rolle, som er at støtte dig i din proces. Mit foregangsbillede er Søren Kierkegaard og hans vise ord om det at være terapeut. Somme tider kan vejen være svær at gå alene, og derfor tilbyder jeg et følgeskab, hvor jeg guider dig på din egen vej. Jeg tilbyder samtaler til kræftramte og deres pårørende, mennesker med fysiske som psykiske gener. Desuden samtaler omkring døden, som er en kondition for os alle, og som vi måske kunne give mere opmærksomhed for at få et rigere liv, mens vi har det.


Søster Christensen-Svendsen tilbyder: Cancerterapi, Samtaleterapi, Reiki-healing, Fjern-healing, Healing/ Chakrabalancering, Lydterapi - Lydhealing - Voicehealing, Coaching, Enneagrammet, Personlig Udvikling, NLP (Neuro-Lingvistic programming)

Uddannelse: Reiki-Healer III, Lyssanger, VoxViva, Sjælesørger, Coach, NLP, Enneagram, Sygeplejerske
Priser: Se hjemmeside.

Vis andre der tilbyder Cancerterapi i Græsted og omegn
Vis andre der tilbyder Samtaleterapi i Græsted og omegn
Vis andre der tilbyder Reiki-healing i Græsted og omegn
Vis andre der tilbyder Fjern-healing i Græsted og omegn
Vis andre der tilbyder Healing/ Chakrabalancering i Græsted og omegn
Vis andre der tilbyder Lydterapi - Lydhealing - Voicehealing i Græsted og omegn
Vis andre der tilbyder Coaching i Græsted og omegn
Vis andre der tilbyder Enneagrammet i Græsted og omegn
Vis andre der tilbyder Personlig Udvikling i Græsted og omegn
Vis andre der tilbyder NLP (Neuro-Lingvistic programming) i Græsted og omegn
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (sostershus)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.