3200
Helsinge
Dyreklinikken Nucleus v/Birgitte Langvad, Helsinge - Akupunktur, Akupunktur på dyr, Dyrlæge - alternativ, Osteopati, Urtemedicin - kinesisk
Dyreklinikken Nucleus v/Birgitte Langvad
Valbyvej 42,
3200 Helsinge
  • 20449994
Dyreklinikken Nucleus er en specialklinik som tilbyder en lang række behandlingsformer som akupunktur, osteopati og kinesiske urter til både dit kæledyr, og din hest. Der er nu også sat fokus på sportsmedicin og genoptræning hos hund.

Dyreklinikken Nucleus v/Birgitte Langvad tilbyder: Akupunktur, Akupunktur på dyr, Dyrlæge - alternativ, Osteopati, Urtemedicin - kinesisk

Vis andre der tilbyder Akupunktur i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Akupunktur på dyr i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Dyrlæge - alternativ i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Osteopati i Helsinge og omegn
Vis andre der tilbyder Urtemedicin - kinesisk i Helsinge og omegn
Behandlerlisten anbefaler:
Interesserer du dig for selvudvikling, alternativ behandling eller spiritualitet?
Så kan vi varmt anbefale tidsskriftet Nyt Aspekt, udgivet af foreningen af samme navn.
For tiden kører de med et tilbud til nye medlemmer: Et års abonnement og medlemsskab, hvor du får 4 numre tilsendt - for kun 100 kr! Klik her for at læse mere!
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (stulka)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.