4000
Roskilde
Lise Bøgsted, Roskilde - Kostvejledning - Ernæringsterapi, Vitamin- og mineraltest, Vægtregulering, Coaching, Immunterapi, Migrænebehandling, Urteterapi (phytoterapi), Phytoterapi
Lise Bøgsted - komplementær hormonterapi
v. Lise Bøgsted
Vindingevej 34E,
4000 Roskilde
  • 61428884
Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

Lise Bøgsted tilbyder: Kostvejledning - Ernæringsterapi, Vitamin- og mineraltest, Vægtregulering, Coaching, Immunterapi, Migrænebehandling, Urteterapi (phytoterapi), Phytoterapi

Uddannelse: Civilingeniør i kemi
Diplom i ernæring og sundhed
Komplementær hormonterapeut
Cert. coach


Vis andre der tilbyder Kostvejledning - Ernæringsterapi i Roskilde og omegn
Vis andre der tilbyder Vitamin- og mineraltest i Roskilde og omegn
Vis andre der tilbyder Vægtregulering i Roskilde og omegn
Vis andre der tilbyder Coaching i Roskilde og omegn
Vis andre der tilbyder Immunterapi i Roskilde og omegn
Vis andre der tilbyder Migrænebehandling i Roskilde og omegn
Vis andre der tilbyder Urteterapi (phytoterapi) i Roskilde og omegn
Vis andre der tilbyder Phytoterapi i Roskilde og omegn
Mennesker er forskellige og har brug for forskellige former for behandlinger. Et søgeresultat på denne liste skal ikke ses som en anbefaling, men som et forslag til at tage kontakt med behandleren for at høre nærmere.
Disclaimer: Søgninger i dette register kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge. (info@liseboegsted.dk)
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.