Astralrejser

- artikel af Eila Vang

Astralrejser
Skrevet af Eila Jensen – Agaten.dk

Hvad ville det betyde for dig, at kunne se hvad fremtiden bringer? Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne se om du valgte den rigtige uddannelsesretning? Tænk hvis du kunne se de nye trends indenfor din branche, så du kunne være trendsætter i stedet for medløber. Hvad nu hvis du kunne se, om den nye kæreste du lige har mødt stadig er din kæreste om 5 år? Det og meget mere kan du se ved, at få behandlinger hos mig.

Lyder det vildt? For vildt til at være sandt? Ikke destro mindre har jeg lavet mange af disse behandlinger som har forandret folks liv. De har opnået de ting de gerne ville i et meget hurtigere tempo, fordi de kendte den direkte vej i stedet for at skulle prøve sig frem. De har set de fald grupper der kan være rent forretningsmæssigt og har derfor hurtigere opnået den succes som de måske ville have opnået på et meget senere tidspunkt.

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil vide hvordan ens fremtid bliver, det kan bl.a. være:

Man er kørt fast
Tingene ikke rigtig virker for en
Kærlighed/parforhold
Karriere
Uddannelses retning
Nystartet virksomhed
Virksomhed - fremtidige trends
Økonomi

Det kan også være at du gerne vil se dine fremtidige børn eller børnebørn.

DU kan ændre din fremtid ved, at vide hvilke muligheder du har at vælge imellem. Du kan også fremskynde begivenheder ved, at have set mulighederne.

HUSK hvis du ikke ændre retning, bliver du på den sti du er på nu.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til mig.

Du kan bestille tid hos mig ved at ringe på 21723253 - skulle jeg ikke være at træffe er du velkommen til at skrive på eila@agaten.dk

 


af Eila Vang         http://www.agaten.dk
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.