Access Bars behandling

- lagt op af suzanne Jensen

26 august 2015. Efter en lang arbejdsdag var jeg træt, sulten, lettere stresset og nervøs over menneskemylder på min vej til min første Access Bars session med Suzanne. Jegmærkede varmen og imødekommenheden lige som jeg trådte ind af døren. Efter en kort intro gik vi i gang.
Den næste time bød på en dejlig afslappet behandling med humoristisk samtale og plads til hvile og tavshed undervejs, hele tiden var Suzanne opmærksom og nærværende, energien fra hende til mig og omvendt flød behageligt og jeg kom omkring mange tanker – erindringer – minder og følelser i den tid hvor vi arbejdede med dette fantastiske redskab.
Da sessionen sluttede var jeg helt afslappet, tømt for tanker og bare til stede. På min vej hjem, lagde jeg mærke til at jeg var fuld af energi men det var positiv energi og en fornemmelse af afklaring som jeg ikke havde haft kendt til i lang tid.
I tiden efter Access Bars behandlingen, oplevede jeg at flere og flere ting faldt på plads, at jeg kunne anskue situationer og problemer med ro og enkelhed.

Det var en skøn ”rejse” med en rigtig dygtig og tryghedsskabende guide, tak Suzanne, jeg kommer igen.

– Carsten


af suzanne Jensen         https://www.suzanne-jensen.dk
suzanne Jensen , Valby -
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.