Body-sds

Body-sds er forkortelsen for behandlingssystemet Body Self Development´s System. Body Self Development´s System blev grundlagt i København i slutningen af 1940´erne af Erland Hartung (f. 1913), som havde en unik tilgang til kroppen. Erlands søn, Ole Kåre Føli, og hans barnebarn, Bengt Valentino Andersen, har siden videreudviklet systemet til det, der i dag kaldes Body-sds. Behandlingssystemet udbyder behandlinger, træning, uddannelse og udrensningskurser.


Systemets filosofi er, at alle livets mange indtryk er forankret i kroppen, og at fysikken og psyken ikke er to adskilte elementer, men en helhed.
Body-sds udbyder behandlinger til helbredelse og forebyggelse af det moderne menneskes udfordringer og last.


En kropsterapeut fra dette system arbejder med at afhjælpe klienters fysiske skavanker (fx dårlig ryg, nakkeproblemer osv.), indre fysiske gener (organproblemer) og psykiske problemer som stress, traumer, depression og sorg. Behandlingsmetoderne er en blanding af massageteknikker, ledbevægelser, pulsering og samtaleterapi.
Både Body-sds´ træning, udrensningskurser, uddannelse og behandlinger tager afsæt i det moderne menneskes skavanker og udfordringer, og målet er et sundere mere helstøbt menneske.


Grundlæggerne af systemet har to hovedklinikker, en i Karlslunde og en i København. Da de har uddannet en masse kropsterapeuter gennem de sidste 20 år, er der nu godkendte Body-sds-terapeuter mange steder i landet.


...


Artiklen er skrevet af Body-sds A/S, der står bag behandlingsformen samt uddannelsen af Body-sds behandlerne.
www.body-sds.dk
Se facebook-side her.
 


Body-sds

Vis behandlere der tilbyder dette i postnummeret

Behandlere der tilbyder Body-sds i 2100 København Ø
Behandlere der tilbyder Body-sds i 5000 Odense C
Behandlere der tilbyder Body-sds i 8544 Mørke
Copyright 2003-2019: Behandlerlisten.dk. All rights reserved.